Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sean Pennek van politikai nézete?

Sean Pennek van politikai nézete?

Figyelt kérdés
Ugye mostanában arról lett híres,hogy Ukrajnába járkál.Sokan azt hiszik,hogy liberális,de ez nem így van,hiszen fotózkodott már Maduróval,Venezuela diktátorálval,megvédte Hugo Chávezt is+azt mondta,hogy az oltatlanoknak börtönben a helye.Ugye folyton a háborúk ellen van,de többször kritizálta az LGBTQ lobbit,a gender őrületet,bár Trumpot nem szerette.Szóval nekem ilyen konzervatívabb komcsinak tünik,vagy egyszerűen csak szélkakas?Ti hogy gondoljátok?

2023. jan. 3. 16:11
 1/10 anonim ***** válasza:
9%

Te azt hiszed, minden baloldali egyforma?

Persze nem csoda, a Fideszben tényleg mindenki egyforma. Aki ki mer szólni a kórusból, azonnal kicsinálják. De ne magatokból indulj már ki.

2023. jan. 3. 16:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak ritka,hogy akik a liberális politikusokat szeretik,azok mondjuk utálják a bzikat
2023. jan. 3. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Az LMBTQ és a woke-fanatikusok kritizálása nem egyenlő a homoszexuálisok utálatával.

Én sem szeretem a woke jelenséget, mert kicsinálja a szólásszabadságot, meg a túlzásba vitt LMBTQ-t sem, de semmi bajom a melegekkel. És liberálisnak tartom magam.

2023. jan. 3. 16:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Te gondolom nem védted Hugo Chávezt
2023. jan. 3. 16:51
 5/10 anonim ***** válasza:
16:51: dehogy védtem! Az egy idióta volt.
2023. jan. 3. 19:03
 6/10 A kérdező kommentje:
5:Sean Penn védte
2023. jan. 4. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:
10:33: Hugo Chavez, amennyire tudom, nem nagyon foglalkozott az LMBTQ-val meg a genderrel, mert neki egy csomó valódi ellensége is volt, és azoknak a rugdosása sokkal fontosabb volt a számára, de a karakterét tekintve biztos, hogy nem támogatta (volna) őket. Szóval nincs itt semmi ellentmondás.
2023. jan. 4. 11:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkor Sean Penn sem szereti az LGBT t
2023. jan. 4. 11:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Ebből nekem inkább ilyen centristának tűnik.
2023. jan. 4. 14:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább ilyen konzetvatívabb komcsinak,aki nem veti meg a diktatúrát sem
2023. jan. 5. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!