Sean Pennek van politikai nézete?
Figyelt kérdés
Ugye mostanában arról lett híres,hogy Ukrajnába járkál.Sokan azt hiszik,hogy liberális,de ez nem így van,hiszen fotózkodott már Maduróval,Venezuela diktátorálval,megvédte Hugo Chávezt is+azt mondta,hogy az oltatlanoknak börtönben a helye.Ugye folyton a háborúk ellen van,de többször kritizálta az LGBTQ lobbit,a gender őrületet,bár Trumpot nem szerette.Szóval nekem ilyen konzervatívabb komcsinak tünik,vagy egyszerűen csak szélkakas?Ti hogy gondoljátok?2023. jan. 3. 16:11
1/10 anonim 

válasza:

Te azt hiszed, minden baloldali egyforma?
Persze nem csoda, a Fideszben tényleg mindenki egyforma. Aki ki mer szólni a kórusból, azonnal kicsinálják. De ne magatokból indulj már ki.
2/10 A kérdező kommentje:
Csak ritka,hogy akik a liberális politikusokat szeretik,azok mondjuk utálják a bzikat
2023. jan. 3. 16:22
3/10 anonim 

válasza:

Az LMBTQ és a woke-fanatikusok kritizálása nem egyenlő a homoszexuálisok utálatával.
Én sem szeretem a woke jelenséget, mert kicsinálja a szólásszabadságot, meg a túlzásba vitt LMBTQ-t sem, de semmi bajom a melegekkel. És liberálisnak tartom magam.
4/10 A kérdező kommentje:
Te gondolom nem védted Hugo Chávezt
2023. jan. 3. 16:51
5/10 anonim 

válasza:

16:51: dehogy védtem! Az egy idióta volt.
6/10 A kérdező kommentje:
5:Sean Penn védte
2023. jan. 4. 10:33
7/10 anonim 

válasza:

10:33: Hugo Chavez, amennyire tudom, nem nagyon foglalkozott az LMBTQ-val meg a genderrel, mert neki egy csomó valódi ellensége is volt, és azoknak a rugdosása sokkal fontosabb volt a számára, de a karakterét tekintve biztos, hogy nem támogatta (volna) őket. Szóval nincs itt semmi ellentmondás.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor Sean Penn sem szereti az LGBT t
2023. jan. 4. 11:36
9/10 anonim 

válasza:

Ebből nekem inkább ilyen centristának tűnik.
10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább ilyen konzetvatívabb komcsinak,aki nem veti meg a diktatúrát sem
2023. jan. 5. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!