Ukrajna nem pofátlan "kicsit"?
"6) link?"
"6 - Hol olvastad ezt, napiufón?"
Itt a napiufó. Imádom, amikor egyesek már rögtön tagadni próbálják egy olyan hír létezését, amit még el se olvastak... Gondolom nem bírjátok feldolgozni azt a tényt, hogy Ukrajna visszaküldte az ajándékba kapott fegyvereket.
Az sántít, hogy ajándékba, mert akciósan küldték 70 millió dollárért. A fegyverek nagyon rossz állapotúak voltak, ezért visszaküldték, majd újra küldték, közben hamis papirokat szereztek... Bulgária olyan sok fegyvert küldött, hogy a NATO a lengyel légibázisra, ahonnan mentek nem hivatalosan és "ajándékba" ezek a fegyverek, patriot rendszert telepített. Miközben egyébként Bulgária is azt az álláspontot képviseli, hogy nem küld semmi fegyvert, akárcsak Orbán.
Ez úgy lehet igaz, hogy Bulgáriából Romániába és Lengyelországba exportálják a fehéroroszoktól vett lőszereket, ahol aztán tovább adják, hacsak nem küldik vissza, mint a románok. Elég bonyolult, de ilyen a fegyverbiznisz és a feketepiac.
"Zelenszkyj akiket elüldözött ukránokat Európa kérdés nélkül fogadja be."
Azért van egy gyanúm, hogy inkább a háború és halálfélelem miatt mentek el Ukrajnából, nem pedig egy politikus zsörtölődése miatt.
Értem én, hogy ukrán-ellenes vagy, de nehéz komolyan venni, ha direkt elszakadsz a valóságtól.
11. válaszoló vagyok. Látom sikerült egy igen érzékeny pontotokat érintenem a válaszommal, vért izzadva nyomtátok 🥵 mindannyian a piros X-et, hogy lepontozhassatok 0 százalékra.
A tévedést jobb elismerni, mint támadni azt, aki feltárja az igazat. 🙏
15 - Feltárták az igazat, leírták, ott van a 13-as válaszban.
Azért kár sírnod, hogy rajtad kívül mindenki tudta, hogy baromságot írsz, így le lettél pontozva. El kell fogadnod, hogy ha mindenki szembejön veled az autópályán, akkor valószínűleg te vagy a hülye.
Ezért is javasoltam, hogy ne a napiufóról tájékozódj.
Ez a tipikus áldozathibáztatás. Ukrajna áldozat. Ebben nem kételkedhetsz, mert mindenki tudja, hogy Oroszország támadta meg Ukrajnát.
És akkor elkezded kritizálni, kijelented,hogy korrupt a vezetés. De ahol tényleg korrupt, azt nem veszed észre?
De. És most mi a kérdés, ha válaszoltál is rá.
Én azt is érdekesnek tartom, hogy mindenki küldi a pénzt meg a fegyvereket. Bezzeg mi '56-ban lókukit se kaptunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!