Várjatok tavasszal a friss mutatókat, GDP adatokat hogy végre kiderüljön hogy kinek volt igaza a szankció pártiaknak vagy a szankció elleneseknek?
én mondtam olyat? Mikor? Hol?
Vagy ha nem akkor miért rajtam kéred számon?
@9
"Amikor tavaly év elején meghozták a szankciókat azt ígérték, hogy nyár elejére lesz hatása és nem jövő tavasszal!"
Be tudnád mutatni kérlek azt a forrást, amelyik szerint már nyár elejére hatása lesz a szankcióknak?
Kedves Kérdező!
Valamit tisztázzunk!
A szankcióknak nem akkor lesz eredménye ha lecsökkentik az orosz GDP-t, hanem akkor ha ez vet véget vetnek a háborúnak!
A szankciók célja az lett volna, hogy elvegye Oroszország bevételeit, amit aztán a háborúra fordíthat.
Az oroszok köszönik szépen jól keresnek a háborús világgazdasági állapotokon, az USA meg még jobban!
Így aztán lesz még háború egy darabig amíg a jónép el nem kezdi követelni a békét mint a vietnámi háborúnál...
"A szankciók célja az lett volna, hogy elvegye Oroszország bevételeit, amit aztán a háborúra fordíthat.
Az oroszok köszönik szépen jól keresnek a háborús világgazdasági állapotokon"
Igen, valószínűleg azért fordul jövőre recesszióba a gazdaságuk, mert olyan bitang jól keresnek a háborús világgazdasági állapotokon mostanában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!