Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Várjatok tavasszal a friss...

Várjatok tavasszal a friss mutatókat, GDP adatokat hogy végre kiderüljön hogy kinek volt igaza a szankció pártiaknak vagy a szankció elleneseknek?

Figyelt kérdés
Most tavasszal lesznek friss adatok amelyből azért leszűrhető lesz hogy végül is jók a szankciók vagy valóban nem
2022. dec. 31. 00:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
9%

A szankcióknak egyik félre sincs pozitív gazdasági hatása, a kérdés az hogy ki sz*pott nagyobbat a szankciókkal: az oroszok vagy Európa.

De ha szankció párti lennék nekem nem okozna örömet ha Európában 40% lenne az infláció Oroszországban pedig 50%, lehet nagyobbat buktak az oroszok, de mi sem nyertünk, sőt...

2022. dec. 31. 00:57
 2/16 anonim ***** válasza:
25%
Mintha a GDP mindent mutatna.
2022. dec. 31. 00:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindent nem mutat, de azért néhány dolgot enged sejtetni.
2022. dec. 31. 01:09
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mennyire lehet ezt meghamisítani, de nem nagyon bíznék az orosz GDP adatokban, akármit mutatnak.

Amit az oroszok mondanak, azt azért nem hiszem el, mert folyamatosan hazudnak. Amit valamilyen külső szervezet mond az oroszokról, azt meg több indokból szintén nem hiszem el. Egyrészt, nem tudom mennyire megbízható adatokra építkeznek. Másrészt, érdekük lehet kimutatni hogy mennyire jó vagy mennyire rossz az orosz gazdaság.

Szóval szerintem jó kis gumicsont lesz ebből, de ennyi. Nem támaszkodnék ilyen adatokra.

2022. dec. 31. 01:24
 5/16 anonim ***** válasza:
24%

Már most meg mondom, hogy az unió szopott a legnagyobbat.

Oroszország jól járt a szankciókkal.

2022. dec. 31. 03:39
 6/16 anonim ***** válasza:
16%
Nem, ez EU elvileg nem hadviselő fél, tehát a világon semmi örömet nem okoz nekem, hogy az EU romba dönti a saját gazdaságát, hogy valaki másnak ártson. Az ígéret amúgy sem az volt, hogy picit lefaragunk az orosz GDP-ből, hanem hogy Oroszország majd ettől veszít, ez meg nem fog bekövetkezni, az már látszik.
2022. dec. 31. 04:42
 7/16 anonim ***** válasza:
18%

Én meg most mondom, hogy teljesen mindegy, mi lesz az eredmény, a telex addig fogja csavarni, amíg ki nem jön az, hogy az oroszok bsztak rá.

Ha nagyon kellemetlen lesz az eredmény, akkor max ráfogják, hogy a kutyát nem érdekli igazából a GDP.

Az Origo meg megint.

Szánalmas lesz mind a két oldal.

2022. dec. 31. 04:49
 8/16 Isti22 ***** válasza:
84%
Nem kell türelmetlenkedni, jövő tavasszal lesznek friss GDP adatok, majd akkor látszódik, kinek fájt jobban.
2022. dec. 31. 05:27
 9/16 anonim ***** válasza:
4%

Ácsibácsi te kis mókamester!

Amikor tavaly év elején meghozták a szankciókat azt ígérték, hogy nyár elejére lesz hatása és nem jövő tavasszal!

Amúgy az oroszok köszönik szépen jelenleg elvannak egy 2%os visszaeséssel.

Az EU viszont úgy megszpta mint kacsa a nokedlit, már most! ami az inflációt és az energiabiztonságot illeti. De a java még csak most jön.

2022. dec. 31. 06:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én aludni sem tudok bevallom. Ma is, legalább éjfélig fent leszek, annyira izgulok.
2022. dec. 31. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!