Tud bárki bármit olyanról, hogy az ukránok oroszokat öltek a 2022-es háború előtt?
Egyik ismerősöm szerint az ukránok oroszokat öltek a 2022-es háború előtt. A kérdésem az lenne, hogy ez is egy szokásos putyini/fideszes hazug propaganda, vagy tényleg megtörténtek ilyen események?
Amennyiben megtörténtek, tudnátok nekem linkelni hiteles hírforrásokat ide kapcsolódóan?
"A szakadár tüzérség is lőtte orosz lövegekkel a donyecki és luhanszki városokat."
De azok ukránokat lőttek te fogyi, nem a kisebbségeket.
Irtsd az ukránt ahol éred, ezzel is a békét véded!
Hurrá, hajrá, előre!
2 pipás! Beszéljünk komolyabb témáról! Megvásároltad már a 300 dolláros guminőt, amiről itt áradoztál a múltkor? 300 dollárért amúgy elmehettél volna néhány alkalommal fizetős lányhoz is, de nem baj, te tudod.
14:13
Putyin nélkül szakadárok se lettek volna. Putyin ezt eljátszotta már Grúziában és Moldovában is.
# Meszike91
Az egyik oldal szerint a szakadárokat az FSZB pénzeli. A másik szerint meg az Euromajdanozókat meg a CIA és társai.
Kvittek, nem ?
Mivel különb az egyik, mint a másik ?
# Meszike91
Én azt a kettős mércét nem értem, hogy az Euromajdant pártolják, kampányt rendeznek mellette, hogy milyen jó volt, a nép akarta, de az, hogy mások meg Harkovban, Odesszában, Mariupolban, és Donyeckban lázonganak, szintén fegyverrel, csak már nem az EU és a NATO mellett, arról valamiért nem vesztek tudomást, sőt megy a másikra mutogatás.
Pedig a felvételeken civilek kergették el a rendőrőrs állományát, és 2 - 3 hónap múlva az Ukrán Hadseregnek meg kellett harcolni ezekért, utcáról utcára, házról házra, szobáról szobára.
Jeffrey! Azt hallottad, hogy mostantól Oroszország bármilyen valutát elfogad a gázért? Vélemény? Csalódottság, harag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!