Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tud bárki bármit olyanról,...

Tud bárki bármit olyanról, hogy az ukránok oroszokat öltek a 2022-es háború előtt?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm szerint az ukránok oroszokat öltek a 2022-es háború előtt. A kérdésem az lenne, hogy ez is egy szokásos putyini/fideszes hazug propaganda, vagy tényleg megtörténtek ilyen események?

Amennyiben megtörténtek, tudnátok nekem linkelni hiteles hírforrásokat ide kapcsolódóan?

2022. dec. 30. 13:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
51%
Igen. Mindenki tud erről aki nem fazékban élt és fedővel volt lefödve. Sőt, a Kárpát aljai magyarok irtásáról is tudunk ami ma folyik.
2022. dec. 30. 15:10
 12/30 anonim ***** válasza:
67%
Igen, tudunk róla. Miért?
2022. dec. 30. 15:13
 13/30 anonim ***** válasza:
52%
Őszinte leszek. Engem a most folyó magyarirtás sokkal jobban zavar. És igen, tudtam az oroszortásról.
2022. dec. 30. 15:17
 14/30 anonim ***** válasza:
58%
Sőt még egy cikket is írtam annak idején Zukovskayáról.
2022. dec. 30. 15:18
 15/30 anonim ***** válasza:
42%

Kérdike és a ma folyó magyarirtás nem csípi a szömed?

https://www.youtube.com/watch?v=k00JApgRhmE&t=18s

https://www.youtube.com/watch?v=7OQXNwmWjCU&t=16s

Fene a fajtádat!

2022. dec. 30. 15:21
 16/30 anonim ***** válasza:
16%

Ez az oroszirtás nem klasszikus népirtás, tehát tényszerűen nem igaz. A harcokban estek el ukrán és szakadár katonák, valamint ukránokat és szakadárokat támogató civilek is. A magyarirtás sem igaz, sok kárpátaljai ismerősöm van, akik bár beszámoltak vegzálásokról, de egyiküket sem ölték meg.

Egyébként egybe kell írni, hogy Kárpátalja. Bár megbocsátható bűn egy kis helyesírási hiba, ha oroszok vagytok, nehéz a magyar nyelv. 😀

2022. dec. 30. 15:40
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

"A harcokban estek el ukrán és szakadár katonák, valamint ukránokat és szakadárokat támogató civilek is."

Hazudozni azért nem itt kell, mert a hazugság hiteltelenné tesz. Az ukrán tüzérség Donbasszi lakótelepeket ágyúzott, civileket és ezt te is tudod. Olyan embereket, akik sosem fogtak fegyver, sem ellenük, sem mások ellen. Szándékosan próbálod próbálod a nyilvánosságot félrevezetni hogy a banderaszopdosás tetőfokára hágjon.

2022. dec. 30. 15:43
 18/30 anonim ***** válasza:
60%
Két + két és fél pipásnak jelzem, magyar kisebbségellenes törvénykezés + vegzálás van, de népirtás sehol. Ne ferdítsetek..
2022. dec. 30. 15:43
 19/30 anonim ***** válasza:
20%

A szakadár tüzérség is lőtte orosz lövegekkel a donyecki és luhanszki városokat. Úgyhogy ebbe ne menjünk bele. Banderát honnan veszed komolyan most ide? Fáj a kis muszkaszíved, ha valaki, aki nem oroszpárti visszaszól? Szegény Alekszandr Alekszandrovics, putyinista orosz nyelvű oldalakon kell osztani a muszkaszívű Nyugatellenes propagandát. Nem egy európai uniós ország fórumán oroszkodni.

2022. dec. 30. 15:59
 20/30 anonim ***** válasza:
29%

"ha oroszok vagytok, nehéz a magyar nyelv."

Én szovjet fajú vagyok te csíra német.

2022. dec. 30. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!