Csak engem zavar az Oroszok "Ukrajna egy mesterséges ország" érve a (vissza)hódításra?
Minden ország mesterséges ország. A fő érv az szokott lenni, hogy Ukrajnában is oroszok élnek.
Ez miért ilyen elterjedt ürügy a hódításra?
Bőven van példa más olyan országokra is, amelyek ugyanazt a nyelvet használják, de különálló országok. A fordítottja is igaz, pl. Oroszország sem csak oroszokból áll.
Nem lenne tisztább, ha a Kreml nyíltan kijelentené, hogy "igen, tudjuk, hogy Ukrajna független állam, mi tettük annak idején azzá, de nem érdekel, mert szeretnénk visszahódítani"?
"Egyetlen bizonyítékot nem láttam az ukránok bűnéről"
Dikkmán more!
Nem érdekel téged mi zavar. Nem kell nyomni hazugságokat.
Nem is tudsz linkeket adni ami alátámasztaná amiket állítasz.
"ukrán nácikat támogatta akik gyilkolták ezeket az oroszokat évek óta"
A megállapítás bár korrekt, de hiányos. Egyrészt mert nem csak az oroszokat gyilkolták halomra, hanem a magyarokat is, másrészt pedig mert jelen idő, nem múlt. Most folyik épp Kárpátalja elukránosítása. A teljes népességet lecserélik ott.
Az ukránokért sem rajongtam. A háború kitöréséig "egyhülyeség"
volt nekem az oroszokkal. Önálló ország, az oroszok hamis indokokkal
megtámadták őket és háborús bűnöket követnek Ukrajnába.
#14 Putyin: "A stable statehood has never developed in Ukraine; its electoral and other political procedures just serve as a cover, a screen for the redistribution of power and property between various oligarchic clans." [1]
,ami különösen ironikus, ha megnézzük az orosz oligarchák helyzetét. [2]
Ráadásul elég éles ellentétben áll a korábbi nyilatkozattal:
"1. The Russian Federation, the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, and the United States of America reaffirm their commitment to Ukraine [...] to respect the independence and sovereignty and the existing borders of Ukraine." [3]
[1] [link]
[2] [link]
[3] [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!