Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit tudtok Soros Györgyről?

Mit tudtok Soros Györgyről?

Figyelt kérdés
Hajrá, nem a különféle linkek, hanem a saját gondolataitok érdekelnek.

2022. dec. 22. 22:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Olvastam valamit arról, (nem kormánymédiából) hogy a skandináv országokban bajt okozott a spekulációival. Lehet alapja annak, hogy veszélyes ember, de ahogy a Fidesz próbálja beállítani őt mindig a háttérben lappangó örök ellenségnek, aki irányítja a szálakat, abban nem hiszek.
2022. dec. 22. 22:06
 2/16 anonim ***** válasza:
12%

"Valamifajta istennek képzeltem magam. Igazság szerint már gyerekkorom óta voltak bennem erős messiás elképzelések, amikről tudtam, hogy kordában kell tartani, máskülönben bajba sodornak engem."

Ezt ő maga mondta. Most ha eltekintünk minden mástól, akkor észrevehetjük, hogy a problémája nem az, hogy helytelen magát a tömeg felettinek állónak képzelni, messiásnak, ezt meg sem kérdőjelezi, hanem csak annyi a baja, hogy ez bajba sodorhatja. Azaz csak saját magáért aggódik. Ez mutatja, hogy egy nagyon súlyos nárcisztikus pszichopatával van dolgunk.

2022. dec. 22. 22:07
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Minden hónap 10.-én utal.
2022. dec. 22. 22:09
 4/16 anonim ***** válasza:
47%
Amerikai milliárdos, tőzsdespekuláns. Legalább egy tucat országból kitiltották, többek közt Nagy-Britanniából, miután kis híján bedöntötte az angol Fontot. Több országban is mozgalom indult annak érdekében, hogy Sorost hivatalosan is nyilvánítsák terroristának. Fiatalkori traumái miatt (amelyet a nácik okoztak) a fejébe vette, hogy egész életét a nyílt társadalom eszméjének fogja szentelni. Ennek jegyében nem kevesebb, mint 34 millió migránst kíván ráereszteni Európára. A céljait általában eléri, valakibe azonban az ő bicskája is beletört: Orbán Viktorba. :)
2022. dec. 22. 22:14
 5/16 A kérdező kommentje:
#5 Nyet. Itt úgy vesz, ahogy Vladimir Vladimirovics mondja. Lol
2022. dec. 22. 22:26
 6/16 anonim ***** válasza:
62%

Annak idején az indonéz gazdaságot is megroppantotta, ami véres demonstrációkba torkollot.

Az OTP, a forint megdöntési kisérlete -ha jól emlékszem baloldali kormányzat idején. -Utólag azzal védekezett, hogy nem tud minden munkatársára odafigyelni.

2022. dec. 22. 22:47
 7/16 XXX-YYY ***** válasza:
97%
pszichopata szarkeverő szélhámos
2022. dec. 22. 23:11
 8/16 anonim ***** válasza:
9%
Ő is részese az egész színjátéknak. Orbán meg szar színész, Soros karolta fel. 😄
2022. dec. 22. 23:13
 9/16 anonim ***** válasza:
36%
Sorosról annyit tudok, hogy ösztöndíjakat ad fiatal egyetemistáknak, hogy neves külföldi egyetemeken tanulhassanak. Az 1980-as évek végén az egyik ilyen ösztöndíjast Orbán Viktornak hívták.
2022. dec. 23. 01:11
 10/16 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy ez a kérdés nem megfelelő táptalaj a gombáknak.
2022. dec. 23. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!