Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mondanátok Soros Györgyről...

Mondanátok Soros Györgyről olyat amikor jó ügyet támogatott?

Figyelt kérdés
Csak soroljatok példákat.
2022. júl. 8. 00:44
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Orbán Viktor taníttatása.
2022. júl. 8. 01:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A soros alapítvány sok egyetemistának fizetett ösztöndíjat a rendszerváltás környékén, hogy eljuthasson tanulni nyugati országokba.

Az ösztöndíjak kiosztásában nem volt semmi rossz szándék - a későbbiekben meg nem tudom mivel próbálkoztak és kinél, az már más tészta volt. Az egyetemünkön is így juthattak képzéshez, külföldi konferenciákon való részvételhez sokan, én is pályáztam ilyen ösztöndíjra, de nem én kaptam meg hanem olyan évfolyamtársam akinek nálam jobbak voltak az eredményei. Nekem sikerült egy EU-s ösztöndíjat megszerezni, ekkor még teljesen kívülállóként fizettek képzéseket magyar diákoknak, mivel még meg sem kezdődött az uniós csatlakozásunk tervezése sem.

Akkor még nem lehetett ismerni a soros birodalom tevékenységét és valódi szándékait más területeken. A rendszerváltásig a magyar emberek nagyon el voltak vágva a nyugati világ információitól, utána meg Soros itt jó emberként szerepelt, akik segít, támogat, egyetemet hoz létre stb. A liberalizmus akkor még nem ugyanazt jelentette amit ma annak neveznek.

2022. júl. 8. 01:07
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Narancsos forradalom, Milosevics megbuktatása stb. A "civil" alapítványok a szubverziós műveletek egyik leggyakoribb finanszírozási csatornái.
2022. júl. 8. 01:25
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Soros György nagyon sok jóügyet támogat. Csak egy a sok közül a vörös iszap károsultjainak a pénzbeni támogatása.
2022. júl. 8. 01:27
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
A művészeteknek is bőkezű támogatója volt, de a magyaroknak gondolom ez smafu..
2022. júl. 8. 05:48
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
Az SOS faluk is Soros-alapítványból működnek.
2022. júl. 8. 07:47
 7/10 anonim ***** válasza:
42%
Voltak ilyenek, mivel azokat leírhatta az adóból.
2022. júl. 8. 07:53
 8/10 anonim ***** válasza:
32%

5.

És milyen művészeteknek?

Naná,hogy az elfajzottaknak.

2022. júl. 8. 08:49
 9/10 Deff ***** válasza:
37%
Meg mondjuk az alapítványa támogat sok fontos ügyet pl.TASZ, persze mivel ez egy olyan civil szervezet aminek pont az a feladata hogy az állam hatalommal szemben védje meg az embereket, mindig is fájni fog a mindenkori kormánynak. De pont azért kellenek ezek a szervezeteket hogy a kis embereknek tudjanak segíteni az állammal szemben.
2022. júl. 8. 09:26
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
1:)))
2022. júl. 8. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!