Mondanátok Soros Györgyről olyat amikor jó ügyet támogatott?
A soros alapítvány sok egyetemistának fizetett ösztöndíjat a rendszerváltás környékén, hogy eljuthasson tanulni nyugati országokba.
Az ösztöndíjak kiosztásában nem volt semmi rossz szándék - a későbbiekben meg nem tudom mivel próbálkoztak és kinél, az már más tészta volt. Az egyetemünkön is így juthattak képzéshez, külföldi konferenciákon való részvételhez sokan, én is pályáztam ilyen ösztöndíjra, de nem én kaptam meg hanem olyan évfolyamtársam akinek nálam jobbak voltak az eredményei. Nekem sikerült egy EU-s ösztöndíjat megszerezni, ekkor még teljesen kívülállóként fizettek képzéseket magyar diákoknak, mivel még meg sem kezdődött az uniós csatlakozásunk tervezése sem.
Akkor még nem lehetett ismerni a soros birodalom tevékenységét és valódi szándékait más területeken. A rendszerváltásig a magyar emberek nagyon el voltak vágva a nyugati világ információitól, utána meg Soros itt jó emberként szerepelt, akik segít, támogat, egyetemet hoz létre stb. A liberalizmus akkor még nem ugyanazt jelentette amit ma annak neveznek.
5.
És milyen művészeteknek?
Naná,hogy az elfajzottaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!