A 2024-es német EB-n még a fű is szivárványmintás lesz?
Figyelt kérdés
A katariak megálljt parancsoltak a libbant németek LMBTQP-s propagandájuknak. Elképzelhető hogy a bosszútól, liberális dürohamtól fűtve a németek kötelezővé teszik az LMBTQP-s ruházatot a sportolókon? A számukra nácinak tekintett Magyarországot, Szerbiát meg kitiltsák ez EB-ről?2022. dec. 22. 06:20
21/46 anonim válasza:
A németeknek már minden mindegy.
23/46 anonim válasza:
Imádom ezeket, akik a saját hazájuk ellen pofáznak. Mert amikor megdobálták zsebkendővel a magyar ártatlan játékost, az tök rendben volt. Fhuj, de gusztustalan az ilyen ember.
24/46 anonim válasza:
Igen, biztos ez lesz. Úgyhogy készülj!
25/46 anonim válasza:
P? Te vagy az a pedofil, aki annyira erőlködik, hogy az lmbtq-hoz tartozzon?
26/46 anonim válasza:
23. Látom, lepontoztatok, libsik, mert tudjátok, hogy igazam van. Gyerekeket megbüntetik, mert örömükben fütyülnek, németek meg dobálnak, gratulálok nektek, hogy ezeket éljenzitek!
27/46 anonim válasza:
Mert mi lesz, féltek a szivárványtól?
28/46 anonim válasza:
Ahogy xenofób is csak 2015-től lettél, amikor az első migráns óriásplakátkampányt kinyomták az orbánisták.
Sorost meg stop soros kampány óta utálod.
Büszkén persze.
29/46 anonim válasza:
Én akkor lettem xenofób, amikor megnéztem az Alient és nem tudtam aludni.
30/46 anonim válasza:
Meg se szárad a szivárvány festék a magyar csapat már ki is esett, akkor nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!