A 2024-es német EB-n még a fű is szivárványmintás lesz?
Szerintem a 24-es EB helyett érdemesebb lenne megvitatni, hogy miért is homofób a kérdező!
Szerintem, mert ahelyett, hogy boltba járna tojásért és lisztért, vagy tanárok helyzete végett aggódna, esetleg az összedőlő egészségügy miatt, vagy az ország gazdasági helyzete végett, az a legnagyobb problémája igy korán reggel, ha valaki szivárványos szineket hord! Szerintem ez nettó homofóbia!
"Köszönjük a mai homofób kérdést."
Szívesen máskor is!😁
#12 ha utálnád a komcsikat nem lennél fideszes. Most írtam volna ki teljesen hogy degenerált komcsi fideszes? Azt hiszem ez manapság már magától értetődő, hogy aki komcsi, az fideszes.
Hogy a fideszesek azt mondják magukról hogy ők jobboldaliak? Hát persze hogy a magatok fajtában működő önellentmondásokat feloldják. Marketing szempontból jó.
De attól még én is mondhatom magamról hogy a pápa vagyok, aztán attól az leszek? 😆
Csak emlékeztetőül a teljesség igénye nélkül:
🔴🔴🔴KOMMUNISTA HŐSÖK:
‼️Gajdics Ottó – a nyíregyházi főiskola KISZ-titkára
‼️Bencsik András - még 1986-ban is a fiatalok szovjet baráttá nevelését szorgalmazta
‼️CÖF vezető Csizmadia – MSZMP tag
‼️CÖF vezető Fricz Tamás Tamás – KISZ-titkár, az IfjúKommunista folyóirat munkatársa
‼️Bogár László – MSZMP tag
Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár
Tállai András - MSZMP tag
Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)
Matolcsy György – MSZMP KB közgazdász
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Harrach Péter – MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Járai Zsigmond – MSZMP-tag
Vonza András – MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag
Chikán Attila – MSZMP-tag
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár
Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár
Boross Péter – MSZMP-tag
Balogh Gyula – MSZMP-tag
Egyébként igazad van, sajnos szavaztam az "elvtársak"-ra, hiszen 2010-ig minden választáson a fideszre szavaztam, de megbántam. Rájöttem, hogy ahogy valaki mondta "kommunista a kutyából nem lesz demokratikus szalonna" ;)
"Szerintem, mert ahelyett, hogy boltba járna tojásért és lisztért, vagy tanárok helyzete végett aggódna, esetleg az összedőlő egészségügy miatt, vagy az ország gazdasági helyzete végett, az a legnagyobb problémája igy korán reggel, ha valaki szivárványos szineket hord! Szerintem ez nettó homofóbia!"
Szerintem meg aki az LMBTQ reklámozással egy vb-n, meg festmények leöntésével foglalkozik, és ez a legnagyobb problémája,ahelyett hogy azt nézné hogy tönkreteszik a világot,az egy netto barom.
Azért is jutott ide a mostani európai mainstream mert minden xarság fontosabb mint pld a biztonsagpolitika vagy a gazdaság.
A két eszlény valamellik nap azt tartotta legfontosabb kérdésnek, hogy lefűrészeljék a berlini karacsonyfa tetejét.
"Ha így folytatják, hamarosan minket (fehér keresztény heterókat) fognak oda hurcolni, ahová anno a zsidókat"
Ennek sajnos igen komoly reális esélye van.
Ki hozta elő a témát? Te. Nélküled most sem beszélnénk róla.
Ha eleged van belőle, minek lovagolsz rajta?
Szóval igen homofób vagy, mert mindíg ott az irracionális rettegés benned. Reggel felkeltél és már ezzel foglalkoztál. Aludni tudtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!