Jó tendencia, hogy egyre kevesebb meleg karakter kerül a filmekbe?
A HVG szerint csúfosan megbuktak a hollywoodi nagy stúdiók, mert érezhetően csökkent az elmúlt évben a meleg karakterek száma a filmekben.
#34 az egyik vezető elmélet szerint a témában (“egzotic becomes erotic” [link]
Pont azt mondja, hogy amit tabuként kezelünk, és amit tiltunk, és titkolunk, az sokkal érdekesebb lesz a fiataloknak. Tehát a nem biológiai teóriák is ezt támogatják.
#38 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
De minden, ami tabu, vagy tilos, az egzotikus lesz előbb-utóbb. Ebből egy pici ésszel ki is találhatod, hogyha valamit tiltasz, az csak érdekesebb lesz. Beszéltél mostanában gyerekkel, tinédzserrel? Tilts meg nekik bármit, biztos lehetsz benne, hogy megtalálják a módját, hogy azt csinálják.
Sokkal kevésbé lesz érdekes, ha közömbösen kezelik az ilyen témákat.
Btw ha nem a pánszexuálisokra érted a P-betűt, akkor élek a gyanúperrel, hogy te magad pedofil vagy, mert rajtuk kívül senki nem sorolja őket az lmbtq-hoz.
Éppen ezért nem tud mit kezdeni a dologgal egy szülő. Akár helyesli, akár tiltja, érdekes lesz a gyereke számára. Ezt az LMBTQP-propagandisták is nyilvánvalóan tudják. Az egyetlen megoldás az lenne, ha tiltanák az LMBTQP-propaganda minden formáját.
A btw rövidítés a magyar nyelvben nem jelent semmit, ettől eltekintve természetesen a pedofilokra értem a P betűt, mivel egyre több LMBTQP szervezet vállalja fel az ő támogatásukat is. Azt a következtetést, hogy én pedofil lennék, nem tudom, miből szűrted le. Az ilyen elmebeteg marxista "logikát" nem mindig értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!