Izrael ellen mikor várhatóak az első szankciócsomagok azért amit a palesztinokkal, arabokkal művelnek?
Mind az ensz mind az eu elítélte már azt amit művelnek. Mikor hozzák meg ellenük az első szankciókat úgy mint Oroszország ellen?
9, egyébként ki állította, hogy bármi köze van a moralitáshoz? Mert én ezt jellemzően csak az EUellenesektől hallom, hogy az EU-pártiak miért ámítják magukat, hogy moralitás stb... de... Az EU egy gazdasági unió, sosem titkolta, hogy gazdasági érdekek mentén működik... Olyat adnak a szájukba az ellenzőik, amit ők nem képviseltek..
Az meg elég buta érvelési technika, hogy az ellenfelem szájába én adok állítást:D Úgy könnyű érvet hoznom ellene, hogy eleve én mondom meg mire érvelek XD
10, most erre mit mondjak? Az élelmiszerek egy jelentős részét importáljuk. Pl az idei burgonyatermés december végéig tart ki, utána importra szorulunk. Az meg nem sok ugye. Persze az importot meg fizethetjük valutában.
Dehát az Isten adta nép erre szavazott az elmúlt 30 évben... Nem véletlen, hogy a spanyol zöldség még úgy is olcsóbb a magyarnál, hogy azt átszállítják a fél kontinensen..
Minden orvosi költséget Izrael áll. Például, amikor foszforbombától megégett egy palesztin kislány karja, a mentőautó vitte Izraelbe, ott látták el, csak ott van normális egészségügy.
Ez az egyik, másik. Mindig bejelentik, mikor,hova lővik a rakétákat, hogy a Palesztinok a menedékre tudjanak menni.
Minden épületben okozott kárt megtérít Izrael.
Fogadnék, hogy ezeket nem tudtad.
"6, neked személyesen nem, de az EU felének (beleértve Magyarországot is) az ukránok adják a gabonát."
Tehát akkor ha valaki a gabonát adja, akkor az ő ellenfelét szankcionálni kell, hogy a gabona megmaradjon. De ha nincs gabona, akkor szét lehet kapni egy népet. Jól látom ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!