Fideszesek miért bíznak annyira Oroszországban és Putyinban, amikor lényegében vagy katonai erővel, vagy cselszövéssel szerezte hatalmát Oroszország? Vagy csak bedőltek Orbán propagandájának?
Figyelt kérdés
Régi komcsi trükk felszabdalni az országot majd katonai erővel megszállni és a saját politikai rendszert beültetni oda.2022. dec. 20. 08:28
11/16 anonim válasza:
Kérdező, ti mikor értitek már meg végre, hogy amit csináltok azzal épp az ellenkezőjét éritek el?
Leszarom én is meg a többi fideszes is az oroszokat.
Csak nem nyalunk be tövig az ukrán náciknak mint ti és nem nyeljük be az ukrán propagandát, mint ti.
12/16 anonim válasza:
Mindenkinek vannak érvei ellenérvei azért egy dolog biztos ha nem ukrajnát hanem például a Lengyelországot stb támadtak volna meg teljesen más lenne a közhangulat a kérdésben. Ukrajna azért elég sokat csinált azért hogy a magyarok ne kedveljék
13/16 anonim válasza:
És te miert bizol a korrupt euban és vakcina vonderlayen asszonyságban akiket nem választottál meg ,de ott vannak a többi bürokrataval együtt, fejed felett hozva a dönteseiket?
14/16 anonim válasza:
Hülye kérdés ez. Miert bíznák én te vagy bárki más Oroszországban? Ennek semmi értelme. Hisz nem ígért MO val kapcsolatban az égvilágon semmit. Egy üzleti partnerség semmi több
15/16 anonim válasza:
14#Pontosan.
Ezért irtam hogy ikább az Unió megbízhatósága lenne itt a kérdés.
Amikor az üzleti partnerség elkezd atpolitizálódni és ideológiák határozzák meg a tagok közötti ill az Eu intézményei és egy ország közötti gazdasági kapcsolatokat.
Na ez lenne ikább egy vitakérdés.
16/16 anonim válasza:
16# Köszöjük konstruktív mélyreható hozászólásodat. Máskor is fejtsd ki részletesen a véleményedet, mert roppant értékes mindaz, amit el bírtál mondani!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!