Miért szeretjük Kadirovot meg a csecseneket ha egyébként utáljuk a muszlim migránsokat?
Mert a magyarok a legpocsékabb nemzet.
Szerintem az EUban mi vagyunk azok akik legjobban arra vágyunk idehaza is olyan rendszer legyen mint az orosz.
Meg lehet nézni, az EU legoroszpártibb nemzete vagyunk, az ukránok szenvedésein is csak röhögünk, élvezzük amikor megint hallnak meg. És letudjuk azzal USA a hibás, Zelenszkij a bohóc stb
Kit érdekel az a maréknyi szakálas bohóc? Ukránok kipicsázták őket onnan, mostanra már csak azokat a fiatal orosz katonákat lövik le akik menekülni próbálnak.
Kb egy undorító, vallási fanatikus végrehajtó nép akikkel a mocskos dolgokat elvégeztetik.
A párhuzamod hamis.
Egyrészt nem tudom honnan szeded ezeket a marhaságokat hogy szereti bárki is Kadirovot,Putyint vagy Zelenskit.
Egyet lehet érteni valakinek a cselekedeteivel, vagy politikájával illetve lehet ellenezni.És még így sem kell szeretni egyiket sem!!
Másrészt Kadirov nem migráns.Nekem semmi bajom egyik vallással,kultúrával sincs.
Mindenki maradjon a helyén,vagy ha jön, ne akarja megvaltoztatni az életemet.
Tőlem Ahmed lehet nagyon jóember,jó családapa,kiváló munkaerő Szíriában,Irakban vagy mittomén akárhol.Én is az vagyok itt és nem megyek keresztesháborút folytatni egy idegen kultúrájú országba.Ha pedig esetleg arra kéne választ adnom hogy de ha menekülnöm kéne??
Akkor sem egy számomra életidegen civilizációt választanék magamnak...
Nem tudom érted e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!