Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tulajdonképpen mi volt a baj...

Tulajdonképpen mi volt a baj Trump politikájával?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon sokan utálják, de mik a konkrét problémák a politikájával kapcsolatban?
2022. dec. 19. 15:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
32%
Nekem semmi.
2022. dec. 19. 15:55
 2/31 anonim ***** válasza:
59%
Ugyanaz mint Orbánnál: ugyan globálisan békét akar, de úgy próbált meg hatalom maradni hogy a saját népét meg megosztja.
2022. dec. 19. 15:58
 3/31 anonim ***** válasza:
40%
Diktatórikus rendszert akart kiépíteni, annak minden jellemzőjével.
2022. dec. 19. 16:00
 4/31 anonim ***** válasza:
49%

3#"Diktatórikus rendszert akart kiépíteni, annak minden jellemzőjével."

Na akkor sorold ama diktatórikus rendszer minden jellemzőjét.

2022. dec. 19. 16:04
 5/31 anonim ***** válasza:
52%
Például hogy idióta Fake Newsokat terjesztett, ahol a Demokraták emberáldozatot mutattak be egy étterem pincéjében, és volt egy csávó aki elindult sörétes fegyverrel, hogy megállítsa őket, mert elhitte ezt a sok baromságot, de hasonló a Kapitólium ostoroma is ahol Trump bácsi mosta kezeit. Mármint ott megbukik szerintem egy politikus hogy anarchiához hasonló állapotokat tud előidézni, pusztán az emberek manipulációjával, csak azért hogy a hatalmát szilárdan tartsa, mellette pedig az ellenfelét bemocskolja. Akkor ott volt a Klímaszerződés felbontása, a szociális járulékok minimalizálása, illetve a Korona vírus kezelése, amibe több tízezer ember halt bele emiatt. Ha ezek nem rossz politikai intézkedések akkor nemtudom mik azok :).
2022. dec. 19. 16:09
 6/31 anonim ***** válasza:
50%

"ott megbukik szerintem egy politikus hogy anarchiához hasonló állapotokat tud előidézni"

Khm...2006?

2022. dec. 19. 16:14
 7/31 anonim ***** válasza:
49%
Nem volt elég háború, az amerikai pedig egy erőszakos, vérszomjas nép.
2022. dec. 19. 16:17
 8/31 anonim ***** válasza:
49%

6-os

Pontosan, csak ott a fidesz nem tudta elfogadni a választási vereséget és puccsal próbálkozott.

2022. dec. 19. 16:28
 9/31 A kérdező kommentje:

#2: "úgy próbált meg hatalom maradni hogy a saját népét meg megosztja"

Azt nem ő kezdte, hanem a woke-ok. Ők nem bírták elviselni azt sem, hogy egy nem woke elnökük lett.

#5: "idióta Fake Newsokat terjesztett"

Elismerem, ez buta dolog volt.

"a Klímaszerződés felbontása"

Ennek jó lenne a részleteit tudni. Annyi rémlik, hogy a természetvédelmi parkok státuszát megszüntette. Ezzel én se értek egyet.

"a szociális járulékok minimalizálása"

Ez egyszerű politika. Sokan gondolják úgy, hogy a segélyezés egy alapvetően igazságtalan és káros dolog.

"a Korona vírus kezelése, amibe több tízezer ember halt bele emiatt"

Ennek a részleteiről jó lenne többet tudni. Kérdés az is, más országokhoz képest mennyivel csinálta rosszabbul.

2022. dec. 19. 16:28
 10/31 anonim ***** válasza:
78%
Populizmus, gyerekes hisztivel megspékelve.
2022. dec. 19. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!