Miért az épp "nácitlanító" Oroszországot támogatják a magyar szélsőjobbosok?
Azért, mert ma az oroszok az igazság oldalán állnak, az ukránok 8 éve ágyukkal lövöldözik a kisebbségeiket, húzogatták a medve bajszát.
Akkor miért van az, hogy a Facebookon a hozzászólások kb 80%a az ukránok tartja hibásnak a háborúnak, és támogatja az ukránok lefegyverzését? Sok diplomás ember is támogatja, azt ,hogy millióknak lőjjék szét az otthonát az oroszok, meg a legtöbb hozzászóló, háborús bűnösnek tartja Zelenszkijt.
Ukrajnában náci csoportok járőröztek, most meg Putyin megszünteti Európa utolsó NATO országát. Miért van ,hogy ha szétlőnek egy házat, akkor a magyar hozzászólók kb 80%a azt mondja még többet még többet?
Mi fideszesek, támogatjuk a Helsinki bombázását is, bárki aki be mer lépni a NATOba azok ellen is kezdődjön terrorellenes harc.
"Én esküszöm, anyám életére, hogy fél éve keresek, kézzelfogható bizonyitékot arra, hogy valóban van magyarellenesség Ukrajnában. "
Én esküszöm, anyám életére, hogy fél éve keresek, kézzelfogható bizonyitékot arra, hogy a fidesz korrupt. Még egykori fideszes ismerőssel is beszéltem ezügyben, de ő sem erősitette ezt meg. Túrtam a netet, de semmi csak ami a liberális médiában szerepel.
#35 #36
Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy ha valaki nem akar elismerni nyilvánvaló tényeket akkor talál rá kifogást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!