Mi a véleményetek Zelenszkijről?
Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 11:11
1/35 anonim 

válasza:

Bohóc volt, és az is maradt. Amerikai báb. Hazaárulónak nem nevezném, hiszen sosem volt ukrán.
2/35 anonim 

válasza:

Egy vicc az az ember. Egy gagyi TV sorozat után megnyerte a választást, bármilyen előzetes tapasztalat nélkül. Ennyi erővel akár én is lehetnék Magyarország miniszterelnöke.
3/35 anonim 

válasza:

A csapatai legyalulták a szpecnaz-t kievben, pedig menekülhetett is volna. Nem fél és cselekszik.
4/35 anonim 

válasza:

Csipázom, bohócot csinált egész Oroszországból és Putyin elvtársból.
5/35 anonim 

válasza:

Egy buta féreg, egy szánalmas, pofátlan, szutyok gané szar.Embernek sem tekintem.
6/35 anonim 

válasza:

"Egy vicc az az ember. Egy gagyi TV sorozat után megnyerte a választást, bármilyen előzetes tapasztalat nélkül. Ennyi erővel akár én is lehetnék Magyarország miniszterelnöke."
Jogi végzettsége van mint a csüngőhasúnak.
Az, hogy előtte színészkedett az csak egy plusz.
(nem kellett rögtön lopással kezdeni, előtte
megdolgozott az anyagiakért)
7/35 anonim 

válasza:

Látom az igazság többeknek nem tetszik.
8/35 anonim 

válasza:

Van tartása hogy Kijevben maradt, mikor az orosz erők már elérték Kijevet.
9/35 anonim 

válasza:

Ez már a sokadik ilyen álkérdés, amire a kérdező
gyűlölködést vár. Nem tudom: propagandista vagy
perverz ?
10/35 anonim 

válasza:

"előtte
megdolgozott az anyagiakért"
Egy politikus sosem dolgozik még igazán semmiért. Maximum lop, csal, hazudik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!