Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az LMBTQ-t miért kéne szeretni...

Az LMBTQ-t miért kéne szeretni, ha szándékosan gyalázza már nem csak a hagyományokat, de a vallást is?

Figyelt kérdés
[link]
2022. dec. 14. 21:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
37%

@20 Ez aztán a kemény érv.

Ráadásul mondja ezt egy olyan, aki kannibál törzseken kívül nem ismer semmilyen ókori népcsoportot :D

2022. dec. 15. 00:48
 22/23 Darius- ***** válasza:
20- És honnan a bubanatbol, mikor nem ismersz ? Egy kommentbol szurod le ? Most ez hogyan jon ide ? Ha vallasos vagy legyél, de fogadd is el, hogy mas nem az. Én pl nem vagyok az. Viszont elfogadom, hogy te az vagy.
2022. dec. 15. 01:01
 23/23 anonim ***** válasza:
90%

A legszebb erkölcsöt,filozófiát a görögök hagyták ránk.Senki nem alkotott még olyan szépet,mint ők.Az ő íróik jobbak,mint Tolsztoj,Dosztojevszkij,Shakespeare,Victor Hugo,Orwell vagy,mint bárki más.Az,hogy az ókori görögök nem azt mondták,hogy az emberi testet el kell takarni és szégyellni kell egyszerűen csodás.A görögök után jöhetnek a humanisták,akik nem azt mondták,hogy az ember rossz,hanem azt,hogy jó vagy ha még van is benne valami rossz közelebb áll Istenhez,mint a rosszhoz.Aztán ott van Szepesi Mária,aki az önszeretet hirdette élete során.

Én ezek után valahogy nem tudom a kereszténységet csodálni,mert az nem tudott felmutatni olyan szép dolgot,mint a fent felsoroltak.Én azt nem támogatom,hogy gyűlölje bárki is önmagát,mert,azt mondta valami ember,hogy ezt kell és azt se támogatom,hogy értelmetlen parancsolatokat tartson be csak emiatt az ember miatt.

2022. dec. 15. 12:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!