Az LMBTQ-t miért kéne szeretni, ha szándékosan gyalázza már nem csak a hagyományokat, de a vallást is?

@20 Ez aztán a kemény érv.
Ráadásul mondja ezt egy olyan, aki kannibál törzseken kívül nem ismer semmilyen ókori népcsoportot :D

A legszebb erkölcsöt,filozófiát a görögök hagyták ránk.Senki nem alkotott még olyan szépet,mint ők.Az ő íróik jobbak,mint Tolsztoj,Dosztojevszkij,Shakespeare,Victor Hugo,Orwell vagy,mint bárki más.Az,hogy az ókori görögök nem azt mondták,hogy az emberi testet el kell takarni és szégyellni kell egyszerűen csodás.A görögök után jöhetnek a humanisták,akik nem azt mondták,hogy az ember rossz,hanem azt,hogy jó vagy ha még van is benne valami rossz közelebb áll Istenhez,mint a rosszhoz.Aztán ott van Szepesi Mária,aki az önszeretet hirdette élete során.
Én ezek után valahogy nem tudom a kereszténységet csodálni,mert az nem tudott felmutatni olyan szép dolgot,mint a fent felsoroltak.Én azt nem támogatom,hogy gyűlölje bárki is önmagát,mert,azt mondta valami ember,hogy ezt kell és azt se támogatom,hogy értelmetlen parancsolatokat tartson be csak emiatt az ember miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!