Az LMBTQ-t miért kéne szeretni, ha szándékosan gyalázza már nem csak a hagyományokat, de a vallást is?
2022. dec. 14. 21:33
1/23 anonim 

válasza:

a hagyományoknak és a vallásoknak semmi értelme
2/23 A kérdező kommentje:
#1: Szerinted. Más szerint meg kifordulna magából az emberiség nélkülük.
2022. dec. 14. 21:39
3/23 A kérdező kommentje:
#1: Amellett az egész kultúránk, jogrendszerünk, erkölcsi értékrendünk alapja.
2022. dec. 14. 21:42
4/23 anonim 

válasza:

Ha a hagyományoknak és a vallásoknak semmi értelme, akkor miért akar az LMBT melegházasságot?
5/23 anonim 

válasza:

Néhány betű hogyan tud vallást gyalázni?
Azt látom, hogy ügyesen ugrasztod a trollokat, de az állításod hazugság. Ilyen alapon miért tiszteljük a katolikus egyházat, amikor gyerekeket rontanak meg? Ugyanúgy igazságtalan általánosítás extrém példa alapján.
6/23 anonim 

válasza:

A vallások a pedofília melegágyai...
7/23 anonim 

válasza:

Ja, amúgy bocs, hogy tőlem tudod meg, de a Mikulás nem létezik.
És Isten sem.
8/23 A kérdező kommentje:
#7: Bizonyíték?
2022. dec. 14. 21:55
9/23 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ebben a vitában eddig igazat adtam neked, de most komolyan néhány néphiedelemre vársz bizonyítékot?(persze lehet hogy troll vagy ezt nem tudhatom)
10/23 A kérdező kommentje:
#9: Szerinted az univerzum miért pont ilyen törvényekkel jött létre? És egyáltalán miért létezhet? Nem mondtam, hogy vallásos vagyok, de hogy nem létezik Isten, az nincs bizonyítva.
2022. dec. 14. 22:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!