Mi az oka annak hogy nem vettek fel Romaniat es Bulgariat a Schengenbe?
Figyelt kérdés
Orbannak benne volt a kezze?
Mikor probalhatjak ujra?
Romania a kisebbsegek elleni hatranyos megkulonboztetesert kapta ezt Ausztriatol?
2022. dec. 9. 16:26
11/15 anonim válasza:
Jó, akkor máshogy mondom. Az autólopások száma az egész EU-ban Romániában az egyik legalacsonyabb.
12/15 anonim válasza:
Dácsiákat mégis mi a francért lopnának tömegesen? :-D
13/15 anonim válasza:
Jah, én is úgy tudom, hogy több bankrablás van, mint amikor 1-2 pár ezer forintos szart elemelnek a boltból.
Tényleg ilyen ostobák a magyarok...?!
14/15 anonim válasza:
romániát azért mert tolvaj nyomorultakat nem szeretnének felvenni ilyenbe, bulgáriát meg nem tudom... lehet hogy túl közel van romániához ezért féltek! szerintem fogjunk össze bulgáriával és a lengyelek segítségével vegyük vissza a Magyar és Bulgár lopott területeket! probléma megoldva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!