Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csökken az olajár, bukik az...

Csökken az olajár, bukik az Orosz Birodalom?

Figyelt kérdés

Most olvasom, hogy az ársapka bejelentésére, illetve az embargó életbe lépésének hírére bezuhant, mind a Brent, mind az Urals olajnak az ára, mind a kettő a háború előtti árban van. Az oroszok közben már olcsóbban kínálják az olajat a kínaiaknak, meg az indiaiaknak az, mint az európai árplafon, és az irániak erre is valószínűleg alá fognak licitálni, mert nekik is nagyon kell a pénz.

Hát nem túl rózsás Putyinék helyzete így.

Oroszobbnál is oroszabb magyar putyinisták kíméljenek! Köszönöm!

2022. dec. 8. 21:03
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
#29 Igazad van. De azért azt ugye elismered, hogy a 17% megfelel a "majdnem 20%"-nak, ugye?
2022. dec. 8. 23:28
 32/39 A kérdező kommentje:

Küldtem linket, remélem ezután megkegyelmez a kegyelmes, nemes szíved.

2022. dec. 8. 23:32
 33/39 A kérdező kommentje:
Hogy eltűnt a 2 és fél pipás a link hírére...
2022. dec. 8. 23:37
 34/39 anonim ***** válasza:
76%
#14 mit nevetsz? Az a szerencsétlen balf@5z vörös söpredék már észak koreától vásárol lőszert. ESZAK KOREÁTÓL 🤣🤣
2022. dec. 8. 23:55
 35/39 anonim ***** válasza:
17%

És akkor mi van ha észak koreától vásárol. Nekik vannak olyan űrméretű lőszereik amit ki lehet lőni az orosz ágyukból. A Nato lőszer eltérő.

Egy cseh lőszergyár igazgatója azon panaszkodott hogy teljesen kifogytak a nato lőszerkészletek európában. Az ukránok két hónap alatt eldurrogtatják az ő éves termelésüket. Szóval a másik oldalon sem rózsás a helyzet.

2022. dec. 9. 09:52
 36/39 anonim ***** válasza:

#35 Viszont a fegyvergyártóknak oltári üzlet, mert 10 évre előre van rendelésük és már lefogytak a régi fegyverek készletről, mindenki kénytelen olyat vásárolni ami újabb, de ezzel sokkal drágább is.

Máris érthető lesz kinek is áll érdekében az, hogy ne a békére törekedjenek hanem a háború elhúzására.

2022. dec. 9. 09:56
 37/39 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló hogy minden konfliktus amit az USA provokál az amerikai fegyveripar érdekeit szolgálja.
2022. dec. 9. 10:02
 38/39 A kérdező kommentje:

Amit belinkeltem, arra miért nem reagálsz, Ivan Ivanovics?

2022. dec. 9. 11:14
 39/39 anonim ***** válasza:
#38 Tudom hogy nem vagy képes felfogni, de nem nekem küldtél linket, hanem annak akivel korábban kezdtél vitázni.
2022. dec. 10. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!