Ha Ukrajna győz mekkora veszélyt fog jelenteni Európára egy ilyen fafejű beképzelt vezetővel aki senkire sem hallgat ?

Elképesztően sötét ez az orosz propaganda. Ott jöttem rá, hogy a 2 és fél pipás komolytalan, amikor a NATO-t legittegyletezte. Azt a NATO-t, amitől amúgy fosnak az oroszjai, meg azt mondogatják, hogy a NATO ellen harcolnak. Akkor most egy gittegylet ver titeket bucira?
Tele vagytok ellentmondással, és nulla a következetesség. Ezért bukik be a moszkovita propagandátok mindig, mert akinek több az IQ-ja 80-nál, az rájön, hogy teljesen összefüggéstelen dolgokat hordtok össze. A moszkovita propaganda mindig is csak erre volt képes.

#32. Egészen pontosan ezt írtam:
"Ha az ukrán kicsit is reálisnak tartja, hogy a NATO ugyanolyan gittegylet, mint az EU..."
Nem gittegyleteztem le a NATO-t, csak sajnos nem igazán tudsz olvasni.

Ne hazudj már! Nem tudtad, hogy a keresztények nem hazudnak?

#33. A 22-es válaszom elég konkrétan rámutat egy sor dologra. Ha a folyamatokkal nem vagy képben, akkor ne tőlem várd el légyszi, hogy kiguglizzam helyetted mondjuk az ukrán nyelvtörvényt!
Aztán amiről még nem írtam, hogy az ukránok és az amerikaiak pontosan tudják nagyon régóta, hogy a potenciális NATO-csatlakozás egy vörös vonal az oroszoknak, mégis megállás nélkül ezt kellett erőltetni. Teljesen világos volt, hogy ez Oroszország részéről elfogadhatatlan (mármint lehet nyígni, hogy demér', de attól még ez így van).
Srácok, ez a konfliktus nem úgy indult, hogy 2022 februárjában az oroszok a nagy semmiből támadást indítottak Ukrajna ellen, qrvára el vagytok tévedve, ha ebben éltek. Ezt mondjuk egy, az USA demokrata lakájmédiából tájékozódó amerikaitól nagyjából elfogadom, de részetekre nincs mentség.

#35. És ennyi, innentől már szó szerint semmit nem tudsz érdemben hozzátenni a vitához a személyeskedésen és az óvodás visítozáson kívül. Egy nyomorult mondatot nem tudsz értelmezni, öreg...
Szánalmas, de ezzel sajnos egyedül kell megbirkóznod.

Azt írtad, hogy a NATO ugyanolyan gittegylet, mint az EU, és ha az ukránok reálisan látnák, akkor tudnák. És még van képed azt kamuzni, hogy te nem ezt mondtad. Csak ez a gittegylet rongyosra szopatná a nagy ruszkiármiját egy konvencionális konfliktusban. Csak azért nagy a ruszkik pofája, mert van atombombájuk, de azon kívül egy nulla az orosz hadsereg.

#38. "Azt írtad, hogy a NATO ugyanolyan gittegylet, mint az EU, és ha az ukránok reálisan látnák, akkor tudnák."
Nem, sajnos egy fogyatékos vagy és nem beszéled a magyar nyelvet, egyáltalán nem ezt írtam. :D
Azt írtam, hogy ha az ukrán egy kis esélyt is lát arra, hogy a NATO is ugyanolyan gittegylet, mint az EU, akkor az a szövetség minket többé nem véd. Ez még nem derült ki, én magam még nem tudom, hogy mennyire stabil ez a szövetség. Azt viszont tudom, hogy ilyen éjsötét kommentelőbe ritkán futok, mint amilyen te vagy. Ez a szomorú igazság.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!