Ha Ukrajna győz mekkora veszélyt fog jelenteni Európára egy ilyen fafejű beképzelt vezetővel aki senkire sem hallgat ?

"a magyar rendszámú teherautókat megállította az ukrán rendőr"
Harminc éve járok magyar rendszámú autóval Ukrajnába. Egyszer nem állított meg a rendőr (illetve egyszer igen, de akkor tényleges gyorshajtásért, amit egy 500 forintossal (régi szép idők) rendezni lehetett.

"ipari szinten ment a fuvarozók b.sztatása"
És mondod ezt a "hát most mit csináljak magával, Péter" országában. Valószínűleg a német kamionosok is tudnának ezt-azt mesélni Magyarországról.

#13. Figyi, nem fog menni azt bizonygatni, hogy az ukránok nem g.cibbek, mint kb. bárki más, mert sajnos de. Azok voltak mindig is. :) Láthatóan fogalmad sincs, mi ment a kamionosokkal arrafelé akkortájt, örülj neki, de legalább ne másoknak akarj okoskodni a témában, mert nyílik tőle a bicska a zsebben. :))
Ja, a németekre legalább annyi panasz lehet itthonról is, mint fordítva, de ez is mindegy. :)

#15. Dehogy is, viccelsz? Épp most csilingelt a mobilom, megjött a fizum, amit bölcsen rubelben kértem Putyin cártól.
Te figyi, sokkal nagyobb ám az esélye, hogy ellenzéki propagandistába futsz az oldalon, mert annyian vannak itt és olyan érzetet kelt a jelenlétük, mintha nem is a Fidesz lenne épp kormányon kétharmaddal. Szerinted nekik kell propagandistákat bevetni, ráadásul fél évvel a választások után??
Elárulok egy titkot: nincs is ám hárommillió fideszes, én szavaztam egyedül a Viktorra, hárommilliószor.

Meg nem érdemelték a lakosok.
A vezírek tettek érte eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!