Mi a véleményetek arról, hogy Sztálin és Hitler után Zelenszkijt is az év emberének választotta a Time magazin?
Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 16:05
11/14 anonim válasza:
Én röhögtem egy "jót".
2#, meg nagyon kemény, mintha nem egy hibbant baromról beszélnénk, aki tönkreteszi az országát, meg már a nyugati vezetőknek is elege van belőle.
Amúgy meg sokan írják itt, kit izgat?
Felsoroltak nem zongoráztak a tökükkel. Sztálin bácsi után ezt nem tudom eldöneni, hogy szintlépés vagy süllyedés?
12/14 anonim válasza:
11:Én csak erre akartam következtetni,hogy valószínűleg jobb fizikumú nálad.Meg valószínűleg,ha te lennél a helyébe már rég elmenekültél volna.Én nem kedvelem őt,de szerintem te csak egy nethuszár vagy
13/14 anonim válasza:
Ja mert leírtam, amit biztonságpolitikai szakértők jobban cifráznak, már nethuszár vagyok igaz?
Egyik azt mondta, pár év sem kell, és a nevére sem emlékszik majd senki.
Nem merném a szemébe mondani igazad van. Ahogy sokan nem. Viszont csak azért, mert őrzik, védik...
Nem mindenki olyan tökös lifehuszár, mint te.
Különben pár hónapja hívott önkénteseket. A lehetőség neked is adott.
14/14 anonim válasza:
#13 Hogyne őriznék, amikor egy háborúban álló ország miniszterelnöke? Orbánt is őrzik, védik, ahoygan minden államfőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!