Melyek a szexuális legnyitottabb országok Európában?
Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 16:28
1/17 A kérdező kommentje:
szexuálisan* legnyitottabb
2022. dec. 4. 16:28
2/17 anonim 

válasza:

Általában a közép-európai országok, tehát Németország, Ausztria és Svájc + a V4-ek.
A legjobban zárkózottak pedig szerintem Románia és Dél-Európa, illetve Anglia, Írország.
3/17 anonim 

válasza:

Németország, azon belül is Berlin meg a volt NDK-s területek.
4/17 anonim 

válasza:

Németország, de a görögöknél állitólag tök valid a férfi bisexualitás, annyira, hogy ott a nők sem fintorognak tőle
6/17 anonim 

válasza:

A skandináv országok.Norvégia, Svédország, Finnország.
7/17 anonim 

válasza:

Szerintem is a skandináv térség.
8/17 anonim 

válasza:

Hát, itt majdnem az összes európai ország fel lett sorolva😃
Most akkor melyik?
Tapasztalatom nincs, de szerintem valahol Skandináviában gondolnám, talán a svédek?
9/17 anonim 

válasza:

#8 Mondjuk Európában nehéz is találni igazán szexuálisan zárkózott országot, még a románoknál, bolgároknál stb. is csak a melegeket nem csípik annyira, de a heteró szexet nem rejtegetik.
10/17 Isti22 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!