Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy lehet, hogy az oroszok...

Hogy lehet, hogy az oroszok még Bahmuttal sem bírnak el?

Figyelt kérdés

2022. dec. 4. 15:51
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
86%

Baluka, a válaszaid értékelései elég jól beáraznak. És nem kapsz a fejedhez.

Egyébként javaslom, menj ki a bakhmuti frontra, személyesen ellenőrizni a helyzetet, és ha már ott vagy, csatlakozz is a győzhetetlen Putyin-csürhéhez. Sok sikert!

2022. dec. 6. 08:50
 32/36 anonim ***** válasza:
0%
31: Rohadtul nem èrdekel az èrtèkelès. Kevesebb Telexet olvass. Jó tanàcs.
2022. dec. 6. 10:01
 33/36 anonim ***** válasza:
60%
10:01: még mindig nem indultál el? Ezzel az elszánással te lehetnél a Terminátor!
2022. dec. 6. 10:15
 34/36 anonim ***** válasza:
82%
Ez igen nemtudtam elképzelni, hogy lett itt hirtelen ennyi válasz, főleg hogy én az elején válaszoltam, de utána megláttam Balufiú29et és mindent értek. Öcsém ennyi ésszel és ilyen logikával, azt is csodálom hogy egyáltalán be tudsz lépni oldalra, pedig jobb lenne ha nem tudnál, legalább nem égetnéd magad mások előtt.
2022. dec. 6. 10:22
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

@30 "Jó tanàcs. Kevesebb Telexet olvass."

Te nem tudsz válasszt adni a felmerülő kérdésekre, de azért én olvassak kevesebb Telexet :D Jó fej vagy. Köszi, de nem akarok olyan sötét maradni, aki azt sem tudja, mik harcolnak az orosz fronton.

Nem újságolvasási tanácsokat kértem, azokat tartsd meg magadnak. Hanem azt, hogy válaszolj a kérdéseimre. De ez szemmel láthatóan nehezedre esik, minden kérdésem előtt valami kitérő választ adsz, vagy mismásolsz. Igen, tudom én is, hogy nagy problémák vannak az orosz hadsereggel, épp ezért nem értem, mi a fenét eszel még mindig rajtuk. Oroszország felett eljárt az idő, reménytelenül elavult szinte minden téren. Egyedül az energiahordozóira támaszkodhat, de azt meg lassan egyáltalán nem fog venni tőle Európa. Napi egymilliárd dollártól esik ezzel el Putyin papa csak az olaj esetében. Ráfaragott a kgb-s törpe, nem fog tudni ekkora piacot csinálni a meglévő vevőivel.

2022. dec. 6. 11:37
 36/36 anonim ***** válasza:

Pont, hogy az orosz hadsereg azért vesztett már vagy 2000 tankot, és vagy 4000 páncélosjárművet, mert Putyin most selejtezi le a régi szovjet fegyvereket.

Most épp taktikai visszavonulót csinál, ez a hátrafelé nyilazó magyarok taktikája.

Mi fideszesek büszkék vagyunk Putyinra, mert ma Orbán mellett ő a kereszténység védőszentje.

2022. dec. 6. 13:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!