Hogy lehet, hogy az oroszok még Bahmuttal sem bírnak el?
Baluka, a válaszaid értékelései elég jól beáraznak. És nem kapsz a fejedhez.
Egyébként javaslom, menj ki a bakhmuti frontra, személyesen ellenőrizni a helyzetet, és ha már ott vagy, csatlakozz is a győzhetetlen Putyin-csürhéhez. Sok sikert!
@30 "Jó tanàcs. Kevesebb Telexet olvass."
Te nem tudsz válasszt adni a felmerülő kérdésekre, de azért én olvassak kevesebb Telexet :D Jó fej vagy. Köszi, de nem akarok olyan sötét maradni, aki azt sem tudja, mik harcolnak az orosz fronton.
Nem újságolvasási tanácsokat kértem, azokat tartsd meg magadnak. Hanem azt, hogy válaszolj a kérdéseimre. De ez szemmel láthatóan nehezedre esik, minden kérdésem előtt valami kitérő választ adsz, vagy mismásolsz. Igen, tudom én is, hogy nagy problémák vannak az orosz hadsereggel, épp ezért nem értem, mi a fenét eszel még mindig rajtuk. Oroszország felett eljárt az idő, reménytelenül elavult szinte minden téren. Egyedül az energiahordozóira támaszkodhat, de azt meg lassan egyáltalán nem fog venni tőle Európa. Napi egymilliárd dollártól esik ezzel el Putyin papa csak az olaj esetében. Ráfaragott a kgb-s törpe, nem fog tudni ekkora piacot csinálni a meglévő vevőivel.
Pont, hogy az orosz hadsereg azért vesztett már vagy 2000 tankot, és vagy 4000 páncélosjárművet, mert Putyin most selejtezi le a régi szovjet fegyvereket.
Most épp taktikai visszavonulót csinál, ez a hátrafelé nyilazó magyarok taktikája.
Mi fideszesek büszkék vagyunk Putyinra, mert ma Orbán mellett ő a kereszténység védőszentje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!