Nagyot nőtt most Donald Trump a szemedben?
Donald Trump: “Beszéltem Putyinnal telefonon. Putyin készen áll a tárgyalásra, hogy ne legyen több áldozat a konfliktus mindkét oldalán.
Azt hazudták nekem, hogy Putyin nem akar tárgyalásokat. Ma egy órát beszélgettem vele, és az igazság az, hogy Putyin már rég kész volt a tárgyalásra, de senki sem akarta meghallgatni és felhívni. Megkezdődtek az Oroszország elleni szankciók, és megkezdődött a katonai segítség Ukrajnának.
Putyin okos ember, és kizárt, hogy ne egyezne bele a tárgyalásokba, ami mindkét oldalnak jobb. Zelenszkijvel is beszélni fogok, hogy tárgyaljunk Putyinnal, nem pedig katonai segítséget kérjünk a háború folytatásához.
Itt az ideje, hogy véget érjenek a háborúk a világban, és béke legyen a földön.
Felfüggesztek minden segélyt Ukrajnának!
Amerika nem fog milliárdokat fizetni a háborúért,
és nyomozást indítok Biden ellen.”

“ Mert a kommunisták elcsalták a választásokat. Soha ennyi halott nem szavazott még.”
Ez ki mondta ? Ja Trump és médiája Spöttle meg töltögette fel a “hiteles” videóit 😹😹😹 Ha csaltak akkor most miért nyertek republikánusok ?
Nyugodj meg, Amerika nem lesz Trump kezében. Max DeSantis lesz, csak kérdés az fog e veletek haverkodni. 😹😹😹

De Santis egyébként még jobb lenne, Trumpot túlságosan lejáratták a libsik.
* DeSantis. Trump saját magát járatta le, mindig irkált valami hülyeséget a Twiterre, amúgy ha ennyire véded December 6.-án meg a …
Amúgy az megvan hogy Trump azt mondta hogy a Covidosoknak fertőtlenítőt kellene beadatni inekcióval a tüdejükbe ? Az az egyik legnagyobb &@@ elszólása

#20 "#19: Demokrata alatt nem a Demokrata Párt-tagságot értettem, te debil."
Már miért én lennék debil, ha te nem tudsz fogalmazni?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!