Nagyot nőtt most Donald Trump a szemedben?
Donald Trump: “Beszéltem Putyinnal telefonon. Putyin készen áll a tárgyalásra, hogy ne legyen több áldozat a konfliktus mindkét oldalán.
Azt hazudták nekem, hogy Putyin nem akar tárgyalásokat. Ma egy órát beszélgettem vele, és az igazság az, hogy Putyin már rég kész volt a tárgyalásra, de senki sem akarta meghallgatni és felhívni. Megkezdődtek az Oroszország elleni szankciók, és megkezdődött a katonai segítség Ukrajnának.
Putyin okos ember, és kizárt, hogy ne egyezne bele a tárgyalásokba, ami mindkét oldalnak jobb. Zelenszkijvel is beszélni fogok, hogy tárgyaljunk Putyinnal, nem pedig katonai segítséget kérjünk a háború folytatásához.
Itt az ideje, hogy véget érjenek a háborúk a világban, és béke legyen a földön.
Felfüggesztek minden segélyt Ukrajnának!
Amerika nem fog milliárdokat fizetni a háborúért,
és nyomozást indítok Biden ellen.”

Na ez a bojáca megint kezdi ? Mi Putyin feltétele ? Németországtól jobbra minden NATO tagállamnak ki kell lépnie és átmenni a Bricsbe vagy mi ?
“ nyomozást indítok Biden ellen”
xD mondja ezt ő. Ennek a szőkének rég előzetesben kéne lennie amit tett ~2 éve Január 6.-án

"és nyomozást indítok Biden ellen"
Innen lehet látni, hogy komolytalan az egész, nem indíthat senki ellen nyomozást. Kétlem, hogy ez a szöveg egyáltalán valós lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!