Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nagyot nőtt most Donald Trump...

Nagyot nőtt most Donald Trump a szemedben?

Figyelt kérdés

Donald Trump: “Beszéltem Putyinnal telefonon. Putyin készen áll a tárgyalásra, hogy ne legyen több áldozat a konfliktus mindkét oldalán.

Azt hazudták nekem, hogy Putyin nem akar tárgyalásokat. Ma egy órát beszélgettem vele, és az igazság az, hogy Putyin már rég kész volt a tárgyalásra, de senki sem akarta meghallgatni és felhívni. Megkezdődtek az Oroszország elleni szankciók, és megkezdődött a katonai segítség Ukrajnának.

Putyin okos ember, és kizárt, hogy ne egyezne bele a tárgyalásokba, ami mindkét oldalnak jobb. Zelenszkijvel is beszélni fogok, hogy tárgyaljunk Putyinnal, nem pedig katonai segítséget kérjünk a háború folytatásához.

Itt az ideje, hogy véget érjenek a háborúk a világban, és béke legyen a földön.

Felfüggesztek minden segélyt Ukrajnának!

Amerika nem fog milliárdokat fizetni a háborúért,

és nyomozást indítok Biden ellen.”

2022. nov. 27. 15:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
96%
Kétségeim vannak afelől hogy ez az egész egyáltalán megtörtént volna a valóságban.
2022. nov. 27. 15:26
 2/28 tobas ***** válasza:
96%
Először is nem tűnik valósnak ez a beszélgetés, de kíváncsi lennék a forrására. Másodszor, ha valós akkor csak még jobban csökkent a szemben, hiszen fogalma sincsen a jelenlegi helyzetével.
2022. nov. 27. 15:28
 3/28 anonim ***** válasza:
72%
Trumpli ugyanolyan vén fax, mint Biden. Az összes ilyen vén parasztot el kéne távolítani a politikából...
2022. nov. 27. 15:28
 4/28 anonim ***** válasza:
82%

Na ez a bojáca megint kezdi ? Mi Putyin feltétele ? Németországtól jobbra minden NATO tagállamnak ki kell lépnie és átmenni a Bricsbe vagy mi ?

“ nyomozást indítok Biden ellen”

xD mondja ezt ő. Ennek a szőkének rég előzetesben kéne lennie amit tett ~2 éve Január 6.-án

2022. nov. 27. 15:30
 5/28 anonim ***** válasza:
72%
Nyilván így van. Amúgy abban igaza van, hogy Putyin kész a tárgyalásra. Ha megtarthatja mind a 4 új régiót + Krimet akkor nyilvánvalóan abbahagyná a háborút. Épeszű ember ebbe sosem menne bele, szóval valószínűleg akkor lesz vége, ha az oroszok véglegesen eltűnnek Ukrajnából (ami, ha minden így marad idő kérdése csak)
2022. nov. 27. 15:30
 6/28 anonim ***** válasza:
95%
Senki másnak nem sikerült Putyinnal beszélnie, csak egy elmebeteg, bukott elnöknek, milyen érdekes...
2022. nov. 27. 15:31
 7/28 anonim ***** válasza:
97%
Egy forrás tényleg nem ártana. Az idézett szöveget én is megtaláltam sokfelé az interneten, de mind kereszthivatkozások, a valódi forrásra nem bukkantam rá. Szóval számomra egyelőre kacsának tűnik a dolog. Kérdező, cáfolj rám légyszi egy valós forrással, köszi.
2022. nov. 27. 15:34
 8/28 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként tényleg teljesen életszerű, hogy Putyin egy olyan paprikajancsinak jelzi a tárgyalási szándékát, aki semmiféle politikai vezetői szerepet nem tölt be jelenleg.
2022. nov. 27. 15:38
 9/28 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, te dajcstomi, németszili, vagy bajerzsolti vagy, azoknak van ennyi eszük.
2022. nov. 27. 15:42
 10/28 anonim ***** válasza:
96%

"és nyomozást indítok Biden ellen"

Innen lehet látni, hogy komolytalan az egész, nem indíthat senki ellen nyomozást. Kétlem, hogy ez a szöveg egyáltalán valós lenne.

2022. nov. 27. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!