Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi lesz ukranával? Se áram se...

Mi lesz ukranával? Se áram se víz se infrastruktúra lassan már ukrán se lesz ukrajnában. Megérte ez a háború az ukránoknak azért, hogy egy pár ezer orosz katonát meöljenek? Ésszerűbb lett volna kapitulálni

Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 14:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
68%

"Ha már nyíltan bevallják, hogy ukrajna 1/3 része már usa emberkék tulajdonában van"

Te ilyeneket beszopsz?

Nem csoda, hogy egy tömeggyilkos, putler seggét nyalogatod.

2022. nov. 26. 18:44
 22/36 anonim ***** válasza:
45%

"Akkor ez azt jelenti, hogy már korán megtudtad, ki az apád."

Azt hiszem értem, hogyí mire célzol, de nagyon nagyon ostoba módon személyeskedsz. Miért, ki lenne az apám ez alapján? Neked fogalmad sincs arról, hogy én ki vagyok, és arról se, hogy az édesapám kicsoda. Egy dolgot tudsz, ostoba módon személyeskedni. Bár a gyakoris idióták ennyire képesek mint te, kis ostoba. :))

Na de, akkor ha már ennyire személyeskedsz, mit is akartál ezzel mondani? Mert az fix, hogy hülyeségekere gondoltál, de akkor legyél konkrét is, ne csak hülye. Köszi!

A személyeskedést elutasítom, de aki hülye, az hülye.

2022. nov. 27. 00:42
 23/36 anonim ***** válasza:
45%

"Akkor ez azt jelenti, hogy már korán megtudtad, ki az apád."

Gondolom ki fogják törölni amit erre a kommentre írtam, kicsit kiakadtam és ki is vbagyok akadva. Méghozzá azon, hogy a gyakorin ilyen ostoba személyeskedésekkel van tele egy csomó kérdés, mint amit ez a véglény írt nekem. Aki csak ostoba módon személyeskedni tud, az inkább ne komemnteljen semmit se.

De akkor legalább lenne annyi töke, hogy konkrétan írna, nem elég, hogy ostoba módon személyeskedik. Még nem is konkrét.

A gyakori sajnos a személyeskedők fóruma, ez van!

2022. nov. 27. 00:46
 24/36 anonim ***** válasza:
Mielőtt hajba kaptok, szerintem várjuk meg, hogy mit hoz a tél. Sorsdöntő lesz szerintem.
2022. nov. 27. 03:23
 25/36 anonim ***** válasza:
51%
en azon gondolkoztam mi lesz a haboru utan veluk? Ukrajna igy is full csoro elmaradott orszag volt, most ez a haborusdi miatti extra szopasbol ugy 100 evig tuti nem allnak fel az amugy is elmaradott szintjukre … A kelet nemetek a mai napig nem tudtak felzarkozni a nyugatnemetekhez, szoval… :D de valakinek biztos megerte
2022. nov. 27. 14:20
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
14:20: a helyedben Oroszországért jobban aggódnék.
2022. nov. 27. 15:06
 27/36 anonim ***** válasza:
0%

Előbb nyalnám egy putyler seggét,mint azoknak a balek terrorista náci ukrán fattyaknak.

Ott sem lennék magyar az biztos...

Előbb élnék a ruszki földön,ott legalább nincs náculás meg bestiális kisebbség baxogatás.

2022. dec. 27. 01:27
 28/36 anonim ***** válasza:
01:27: hú de nem vagy te képben a világgal, szegénykém...
2022. dec. 27. 09:03
 29/36 anonim ***** válasza:
0%

Te meg nyilván igen...

szegénykém

2022. dec. 27. 15:35
 30/36 anonim ***** válasza:
Ha várható még efféle IQ-fight, szóljatok, mert készítem be a pop-cornt.
2022. dec. 27. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!