A németek miért gondolják morálisan felsőbbrendűnek magukat?
Most Katart próbálták edukálni prorgresszívségből, s mivel nem jött össze perelik a FIFA-t, de Münchenben velünk is nagyon csúnyán csináltak annó.
Nekünk sem tetszik/tetszene, ha az arab vendégek a saját értékrendjüket rajtunk kérné számon, és egészen megriasztana, ha a mi értékrendünk bűnössé nyílvánításáért lobbiznának erőszakkal a vendég arabok.
Értem, hogy 120%-os meggyőződésük a németeknek, hogy igazuk van, de Hitler alatt is ugyanezzel az attitűddel kényszerítették rá az elveiket másokra.
A bukott diák miért érzi magát felsőbbrendűnek még mindig? Miért nem elég nekik az, hogy ezúttal a helyes utat követik? Miért kell másokat is az ő szemszögükből nézve helyesnek tűnő útra erőszakkal rávinni?
Mindazok után, amit tettek a múltban, hogy van önbizalmuk erkölcsi tanokat osztogatni másoknak?
"Mindazok után, amit tettek a múltban, hogy van önbizalmuk erkölcsi tanokat osztogatni másoknak?"
Egyébként ez is tipikus USA szokás.Bort inni és vizet prédikálni.Teljesen lekövethető kinek a nótáját fújják.
Szerinted melyik nep az, amelyik nem erzi moralisan felsobbrendunek magat?
Csak szolok, az egesz kerdesed vegigitelkezted a nemetek felett.
Erőlködve kinyomják magukból aki a csövön kifér lesz ami lesz, nem törődve másokkal.
Valakinek egyáltalán nem kell erőlködnie hogy kihozza magából a maximális teljesítményét, és törődik az emberekkel is.
Melyik a német, melyik a hunguri?
Ti, hogy csináljátok, hogy egy egész népnyi ember gondolataiban képesek vagytok olvasni?
Én sokszor a sajátomat nem értem, nemhogy több milliónyiét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!