Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért lett divat az Ukrán...

Miért lett divat az Ukrán nácizmus támogatása a nyugat részéről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2022. nov. 23. 11:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Nácik?
2022. nov. 23. 11:11
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Értem én, hogy Ukrajna nagy ország és vannak benne nácik is biztosan, de attól még nem lesz minden politikus az, hogy Putyin ezzel indokolta meg a területfoglaló háborúját.
2022. nov. 23. 11:19
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Ukrajnában a 2013-ban kezdődött 90+ napon át tartó tüntetést (ahol a végén éles lőszerrel lövöldöztek rájuk) az indította el, hogy nem az eu és nyugat fele nyitottak. A mostani kormányuk is nyugat és az eu felé menne. Miért lennének nácik? Nálunk is van mi hazánk, de ettől még nem vagyunk nácik, sőt mindenhol vannak ilyen szélsőséges pártok.

A nyelvtörvény nem szimpatikus dolog, de az inkább hazaszeretet, mint sem nácizmus és az eu csatlakozáshot az ilyesmiken úgy is javítaniuk kellene.

Viszont a legfontosabb, hogy az emberek többsége szeretne nyugodtan élni, az eu-hoz tartozni és ez alól csak a keleti részek kivételek, de Putyin mégis az egész országot támadt meg és szerette volna elfoglani, ezzel több tízmillió ukrajnainak megkeserítve ez az életét. Szóval nagyon is megérdemlik a támogatást, mert itt tízmilliós nagyságrendű civil sorsáról van szó, nem a korrupt politikusokról.

Ha csak a pár megyéért mentek volna az oroszok, akkor nem kaptak volna ennyi támogatást az ukránok és már rég jól kiépített bevehetetlen védvonaluk lehetne a ruszkiknak és még so-so érthető is lenne, hogy az orosz emberek miatt tették...

2022. nov. 23. 11:32
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem értelek benneteket, mi értelme van az emberek faji alapon történő tömeges le gyilkolását elmaszatolni, sőt támogatni?

Jó, én megértem, hogy nehéz szembe nézni a ténykel, de azért tömeggyilkosságokat nem szép dolog leplezni, sőt még támogatni is!

[link]

2022. nov. 23. 11:53
 5/13 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon sajnálom a videókon szereplő embereket, de én egyetlen nácit sem látok egyik videón sem.

Azt pedig te sem gondolhatod komolyan, hogy egy "MedvedevRussiaE" hashtaggel ellátott videón objektív igazságot fogsz látni.

2022. nov. 23. 12:38
 6/13 steven95 ***** válasza:
#4oroszokra gondolsz?
2022. nov. 23. 12:39
 7/13 anonim ***** válasza:
44%
Azok a mi nácijaink. Őket támogatni és éltetni kell. De jaj neked ha a nyakadba mersz rakni egy Nagy-Magyarországos sálat!! Akkor egy utolsó féreg náci vagy
2022. nov. 23. 12:41
 8/13 A kérdező kommentje:

Látom annyira sajnálod őket, hogy közben a gyilkosokat mentegeted! Ezt nevezik "vakfoltnak", mert nem azt látod amit nézel, hanem azt nézed amit látni szeretnél! Elképesztő elfogultság, persze nem hibáztatlak, az agymosó média nagyon sok mindenre képes...

Ha jobban megnézed a videókat, akkor ott azért ölnek a náci ukrán katonák civileket is, és gyermekeket, mert nem ukránul beszélnek!

Remélem nincs ukrajnában magyar barátod, vagy családtagod, mert az oroszok után ők fognak következni, valószínűleg lesz egy magyar holokauszt is (ha az oroszok teljesen szét nem verik őket), amit a média majd agyon fog hallgatni!!!

2022. nov. 23. 14:40
 9/13 anonim ***** válasza:
42%

8.

Az iskola robbantásokat is ukránok rendezték meg,ill a lakoházakhoz is azért telepitettek állásokat,mert mindegy nekik a saját civil áldozat!

Aki az ukránokat támogatja,az a civilek legyilkolását támogatja, lásd 3,5. hozzászólások !

2022. nov. 23. 14:59
 10/13 anonim ***** válasza:

Megnéztem a videókat ismét, de konkrét gyilkosságot nem látok, pláne nem gyerekgyilkosságot. De jó, tegyük fel, hogy az ukrán katonák tényleg civileket ölnek. Ez háborús bűnnek számít, az ilyen eseteket ki kell vizsgálni és elítélni a tetteseket. Persze, nem vagyon naiv, én is tudom, hogy az ilyen esetek 90%-a soha nem kerül napvilágra.

De nácikat még mindig nem látok a videókban. Faji alapon történő gyilkolást pláne nem. Eleve nem is létezik faji alapú mészárlás, mert egyetlen emberi faj van. Tudom, a nácik szerint nem így van... de akkor is, maximum rasszizmusról, vallási, etnikai vagy nemzetiségi mészárlásról beszélhetünk. Itt ezek közül legfeljebb etnikai vagy nemzetiségi gyilkosságról beszélhetünk.

Azt viszont ne gondoljuk, hogy a többi ország katonái nem ilyenek. Egy háborúban civileket is ölnek, sajnos. Az oroszok is ilyenek, a tálibok is, de meg merem kockáztatni, hogy a NATO (köztük a magyar) egységek is követnek el ilyesmiket. Természetesen ez nem ment fel senkit a bűncselekmény alól.

Én azt gondolom, itt a legfontosabb az, hogy Oroszországot meg kell állítani. Szar ügy, de ez most történetesen azzal jár, hogy az ukránokat támogatjuk, és azzal is jár, hogy az ukrán csapatokban szolgáló nácikat is támogatjuk. Ez van.

Egyébként az ilyen videókkal vigyázni kell, nagyon sok köztük a megrendezett, amiről csak katonai szakértők tudják eldönteni, hogy valósak-e. Kihasználják azt, hogy nagyon sok ukrán tud oroszul, és hogy a két nyelv nagyon hasonlít egymáshoz, így az ellenfél katonáinak álcázva magukat készítenek propagandavideókat. Rengeteg ilyen van.

2022. nov. 24. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!