Akik eddig éltették a nácikat és a nácizmust, hogy lehet, hogy most szitokszóként hivatkoznak rá?
Kérdező szerintem tudat hasadásod van, de
" Előtte még istenítették őket."
Kik, mikor, hol hányan?
#6: Te tudod egyáltalán, hogy mit jelent a tudathasadás? Ha úgy érzed kevés az infó, akkor kérdezz.
Hogy kik? Van a személyes ismeretségi körömben is igen, illetve az online térben, olyanok, akikkel már többször vitáztam több témában még a háború előtt és akikről pontosan tudom, hogy hogyan vélekedtek a témáról. És azt is tudom, hogy hogyan változott meg a véleményük. Neveket nem fogok mondani, ha erre vagy kíváncsi.
Nem számoltam össze, de legalább 10 ilyet kapásból tudnék mondani.
#8: Attól, hogy te nem tudod, más még tudhatja. Vagy azért mert szintén találkozott ilyenekkel, vagy azért mert ő maga ment át ezen a változáson és el tudja mondani.
Kérdeztem egyébként az érintetteket is, de semmilyen értelmes választ nem kaptam, csak mellébeszélést. Gondoltam így névtelenül talán őszintébbek lehetnek.
7
Szóval 10 db ember az országból LOL!
es semmiképpen se vezető poziciójú személyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!