Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A túltólt klímahiszti csak...

A túltólt klímahiszti csak egy eszköz a föld népességének csökkentéséhez, amely egy új ipari forradalom miatt vált szükségessé?

Figyelt kérdés
Egyik hölgyismerősöm könnyes szemekkel mesélte nekem, hogy szeretne gyerekeket, de egyet sem fog vállalni a klímaváltozás miatt. Egy násik (gazda) ismerősöm a klímaváltozás miatt számolta fel önként az állatállományát, és most inkább másba fektet. Megértem hogy egyesek szerint a széndioxid kibocsátást minimálisra kell csökkenteni, de ahhoz miért kell ilyen eszközökhöz folyamodni? Egyáltalán miért az emberekben kell bűntudatot kelteni? Olyat is hallottam, hogy a klímaváltozás nem a széndioxid miatt van, csak kiemelték közben epdig elengedhetetlen.

2022. nov. 21. 15:39
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

Még 2013-ban került fel Dr Creep Pandemic című száma a YouTube-ra, amely megjósolta a koronavírust. 1:06-nál hallható az alábbi mondat: "2020 koronavírussal: [link]

"Nem vagyok próféta vagy Nostradamus, ahogy a Simpsons egyik alkotója sem. Ehelyett több mint tíz évig hallgattam interjúkat szakértőkkel, a dalszöveg ezeknek az eredménye."

írta Facebook posztjában az előadó.

2022. nov. 21. 16:54
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Hát a COVIDdal aztán baromi sikeresen csökkenteték a világ népességét...:D

A fejlett világban, ami a legtöbb terhet okozza a bolygó klímájának és gazdaságának, nem volt jelentős haláleset. Ahol meg sokan születtek, de az ökológiai lábnyomuk nagyon kicsi, ott többen haltak meg.

Nemtom megvan-e, de egy amerikai 4x több energiát fogyaszt, mint egy afrikai. És hol haltak meg többen? Afrikában. Ha a COVID célja tényleg az lett volna, hogy a lakosság ritkításával oldjanak meg dolgokat, valamit nagyon elbénáztak...:D

2022. nov. 21. 17:00
 33/50 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy ennél megállnak?

Most nem tudod megcáfolni azt, hogy a covidot "megjosolták" ezért bagatelizálsz.

2022. nov. 21. 17:02
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

"Bill Gates ebben, 2015-ben magyarázza el, hogy miért kell manapság jobban félnünk a vírusoktól, mint a nukleáris fegyverektől"

És ebben mi a jóslat? Ez egy szimpla tény.

2022. nov. 21. 17:11
 35/50 anonim ***** válasza:
100%

"Még 2013-ban került fel Dr Creep Pandemic című száma a YouTube-ra, amely megjósolta a koronavírust"

Ez érdekesebb, de tekintve hogy hány száma van a fickónak, amik közül semmi se vált valóra, meg ebben a konkrét zeneszámában is említ még madárinfluenzát meg sokmindent, máris nem tűnik annyira jóslatnak, mint szimplán egy véletlen egybeesésnek.

És mielőtt belekötsz, hogy csak én bagatellizálom el, gondolkodj egy kicsit! Van egy ember, akinek száz állításából száz bejön. És van egy másik, akinek száz állításából kettőben lett igaza. Vajon melyiket hívnád jósnak, és melyikről mondanád, hogy véletlenül ráhibázott valamire?

2022. nov. 21. 17:14
 36/50 A kérdező kommentje:
Ezt a szimpla tényt senki nem vette véresen komolyan, ahogyan a simpsons családot sem, sem Dr Creep Pandemic című számát, de még az utóbbi években megszaporodott vírusos, világvégés filmeket sem, csak a konteósok.
2022. nov. 21. 17:15
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Mert mit kéne rajta véresen komolyan venni? Mindenki tudja, hogy a fertőző betegségek veszélyesek lehetnek. Ezért ha fertőzés terjed a környezetemben, megteszem a szükséges óvintézkedéseket. Ennél komolyabban hova és minek vegyem?
2022. nov. 21. 17:17
 38/50 A kérdező kommentje:
35. A "véletlen egybeesésekből" pedig sok van ahhoz hogy véletlen egybeesések legyenek. Készültek is a vírusra, tudták hogy vírus lesz. Nyilvánvalóan nem fog az összes konteó beválni ez is egy tény, de van elég idő arra 2030-ig hogy a verés valóság legyen.
2022. nov. 21. 17:18
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

Hát a verés a te esetetben remélem minél hamarabb valósággá válik. :D Hátha kipofozza valaki belőled ezt a hülyeséget... Vegyél egy háziállatot vagy szerezz kapcsolatot, mert túl sok időd van a gondolataiddal.

2022. nov. 21. 18:16
 40/50 A kérdező kommentje:

"Hát a verés a te esetetben remélem minél hamarabb valósággá válik. :D Hátha kipofozza valaki belőled ezt a hülyeséget..."

Elég nagy baj hogy csak erőszak hatásával tudnád megváltoztatni a véleményemet. Belőletek mást nem is néztem ki xD

"Vegyél egy háziállatot vagy szerezz kapcsolatot, mert túl sok időd van a gondolataiddal."

Nem én vagyok az aki folyamatosan a GYK-án lóg étnap alátéve.

2022. nov. 21. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!