A túltólt klímahiszti csak egy eszköz a föld népességének csökkentéséhez, amely egy új ipari forradalom miatt vált szükségessé?
Még 2013-ban került fel Dr Creep Pandemic című száma a YouTube-ra, amely megjósolta a koronavírust. 1:06-nál hallható az alábbi mondat: "2020 koronavírussal: [link]
"Nem vagyok próféta vagy Nostradamus, ahogy a Simpsons egyik alkotója sem. Ehelyett több mint tíz évig hallgattam interjúkat szakértőkkel, a dalszöveg ezeknek az eredménye."
írta Facebook posztjában az előadó.
Hát a COVIDdal aztán baromi sikeresen csökkenteték a világ népességét...:D
A fejlett világban, ami a legtöbb terhet okozza a bolygó klímájának és gazdaságának, nem volt jelentős haláleset. Ahol meg sokan születtek, de az ökológiai lábnyomuk nagyon kicsi, ott többen haltak meg.
Nemtom megvan-e, de egy amerikai 4x több energiát fogyaszt, mint egy afrikai. És hol haltak meg többen? Afrikában. Ha a COVID célja tényleg az lett volna, hogy a lakosság ritkításával oldjanak meg dolgokat, valamit nagyon elbénáztak...:D
Miből gondolod, hogy ennél megállnak?
Most nem tudod megcáfolni azt, hogy a covidot "megjosolták" ezért bagatelizálsz.
"Bill Gates ebben, 2015-ben magyarázza el, hogy miért kell manapság jobban félnünk a vírusoktól, mint a nukleáris fegyverektől"
És ebben mi a jóslat? Ez egy szimpla tény.
"Még 2013-ban került fel Dr Creep Pandemic című száma a YouTube-ra, amely megjósolta a koronavírust"
Ez érdekesebb, de tekintve hogy hány száma van a fickónak, amik közül semmi se vált valóra, meg ebben a konkrét zeneszámában is említ még madárinfluenzát meg sokmindent, máris nem tűnik annyira jóslatnak, mint szimplán egy véletlen egybeesésnek.
És mielőtt belekötsz, hogy csak én bagatellizálom el, gondolkodj egy kicsit! Van egy ember, akinek száz állításából száz bejön. És van egy másik, akinek száz állításából kettőben lett igaza. Vajon melyiket hívnád jósnak, és melyikről mondanád, hogy véletlenül ráhibázott valamire?
Hát a verés a te esetetben remélem minél hamarabb valósággá válik. :D Hátha kipofozza valaki belőled ezt a hülyeséget... Vegyél egy háziállatot vagy szerezz kapcsolatot, mert túl sok időd van a gondolataiddal.
"Hát a verés a te esetetben remélem minél hamarabb valósággá válik. :D Hátha kipofozza valaki belőled ezt a hülyeséget..."
Elég nagy baj hogy csak erőszak hatásával tudnád megváltoztatni a véleményemet. Belőletek mást nem is néztem ki xD
"Vegyél egy háziállatot vagy szerezz kapcsolatot, mert túl sok időd van a gondolataiddal."
Nem én vagyok az aki folyamatosan a GYK-án lóg étnap alátéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!