A tegnapi Lengyelországi támadás az elhibázott brüsszeli szankciós politika eredménye?
Figyelt kérdés
Az elhibázott brüsszeli szankciós politika miatt az oroszok már nem jutnak chippekhez, hibás precíziós rakétái vannak így könnyen félremegy a dolog...2022. nov. 16. 08:49
11/16 anonim válasza:
Vagyis, akkor mégsem a NATO, akarom mondani amerika háborúzott eddig az oroszokkal?
Én most vesztettem el az összes agyamat!
12/16 anonim válasza:
Zelenszkij provokálja a NATO t. Az az ember konkrétan elmebeteg.
13/16 anonim válasza:
Ok, Zelenszkij, provokálja a NATO-t, rendben, de, ha eddig Zelenszkij az USA bábja volt, akkor most miér nem lép be az USA a háborúba?
Lehet, hogy én is elmehetek, mert nem értem én eztet!
14/16 anonim válasza:
Gyerekek nem mindegy, hogy ki lőtte fel, le, át?
Ha a ruszkik meg a nato, meg az amcsik összeugranak, akkor mi itt a kis csicska országunkban nagyon rá fogunk b..ni! Már megin'!
15/16 anonim válasza:
14es, de tökre mindegy és igazad van, csak úgy örültem volna, ha egyszer a magyar jobboldali kommentelőknek bejön valami és kiderül, hogy amerika háborúzik oroszországgal, de ez sem lett igaz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!