Amerika végleg elveszett?
2022. nov. 13. 08:01
11/16 A kérdező kommentje:
Vélhetően, arra is emlékszem, hogy hétfőn még vélhetően Biden bukásáról beszéltek itt sokan.
Vélhetően meg is kell néznem, hogy megnyertem-e tegnap a lottót!
2022. nov. 13. 11:03
12/16 anonim válasza:
Biden továbbra is nagyon népszerűtlen és még az első két helyen sem áll a fogadóirodáknál, amikor meg kell tippelni a következő amerikai elnök nevét. És vélhetően képviselőházházi többség nélkül marad. Szóval nyugodtan használhatod a bukás szót, ha tetszik. Gondolom ezt tennéd akkor is, ha időközi választásokon elvesztené a Fidesz a többségét a parlamentben.
A "vélhetően" meg azért van, mert az amerikaiak képtelenek normális időben megmondani a választások végeredményét, de ez már az ő bajuk.
13/16 anonim válasza:
Ha megerősítettek egy elnököt a pozíciójában aki alig tud magáról, akkor tényleg bámulatos a mainstream agymosás
15/16 A kérdező kommentje:
Vagy az nem lehet, hogy ennyire nem szeretnék az ottani ellenzéket?
2022. nov. 13. 11:39
16/16 anonim válasza:
Én személy szerint örülök ennek az eredménynek, de azt nem tudom, hogy hosszútávon mi lesz az USA ban, eddig se nagyon követtem az ottani eseményeket. Azért a #jóslás, meg a #jövőbelátás hastegek nem kellettek volna, mert ez azt mutatja, hogy ez a kérdés számodra is jóslás kategória. Mindenesetre nem is a világ, főleg nem Magyarország fő kérdése, hogy az USA ban mik történtek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!