Az origo szerint, eddig legalább heti 3x már...
én szerintem meg X és azért IKSZ, me fogalmam sincs.
Szerintem nem, de abban biztos vagyok, hogy ha elkezdik komolyan lőni majd Oroszországot az új fegyverekkel akkor innentől még több ukrán fog meghalni, mert az oroszok is ehhez fogják igazítani a célpontjaikat.
ma 09:25
ma 09:29
Minden tiszteletem a tiétek de ugye feltűnt az is nektek, hogy Putyin már 2 éve meghalt rákban és a szankciók hatására Oroszország már rég csődbe ment. (és ezeket nem az origo szokta megírni)
3, igazából, mivel igazoltan használ dublőröket, nem is egyet -mint, ahogy eddig az összes ruszki vezető tette ezt-, nem tudhatjuk, hogy életben van-e még, vagy nincs. És nem vagyok benne biztos, hogy megfogjuk tudni, ha nem lesz.
Az ország gazdaságának, meg ártottak a szankciók.
3: idézd azokat a komoly cikkeket, ahol azt írják, hogy Putyin 2 éve meghalt rákban
De ugyanúgy rendszeresen és komolyan sulykolt hírek legyenek, ahányszor az origó leírta, hogy Putyin atommal támad.
Szerintem elképzelhető akkor, ha tovább provokálják!
Bidééknek nem szabad lett volna egy perccel sem tovább maradniuk Trump győzelme után. Sajnos nagyon rossz, hogy januárig még szabadon garázdálkodhatnak és láthatóan ki akarják erőszakolni a 3. világháborút, a háború eszkalálódását. Én nagyon dühös vagyok, amiért senki sem képes megállítani a háborút, sőt a sok brüsszeli idióta még szorgalmazza is! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!