Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha muszáj lenne az alábbi...

Ha muszáj lenne az alábbi országok közül az egyikben leélned az életedet, melyiket választanád?

Figyelt kérdés

2022. nov. 12. 20:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%
Én odadobnám még a listába Magyarországot. :D
2022. nov. 12. 22:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Jaj, Bubuka! Már megint te?

2022. nov. 12. 23:05
 13/17 anonim ***** válasza:
12. Ha engem keresel, nem, nem én írtam a 10-es választ. 😄
2022. nov. 12. 23:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Attól függ. Valami diplomáciai poziban még Észak-Korea a legokébb, biztonságos és Phenjanon belül nagyobb gondod nem lesz legalább az alapvető infrastruktúrával.

Ha táliboknak sikerül stabilizálni az országot, akkor meg Afganisztán. 40 éve még teljesen élhető hely volt, gazdag kultúra, jó konyha, klasszik perzsa vendégszeretet, viszont egyelőre irgalmatlanul instabil.

A többi opciónál nincs olyan kitétel, amely mellett ne lenne életveszélyes, kivéve ha Jemen alatt értjük Szokotrát is, ott még el lehet lenni meg béke van. Minden más esetben vagy élhetetlen vagy hamar végződik halállal, még Bangui vagy Dzsúba leginkább diplomatás, nyugatias pontjain is.

Nyilván nagyon elméleti kérdés ettől függetlenül, túl sokat nem tudok kezdeni vele, Jemenen kívül sok tervezéssel lehet valamennyire utazni, mondjuk Mogadishuban csak 4-6 fegyveres testőrrel, máshogy ki sem engednek a reptérről.

2022. nov. 12. 23:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi bajotok Észak-Koreával. Csak annyit kell tenni, hogy befogja az ember a pofáját, és nincs gond. Nyugaton nem ugyanez van?
2022. nov. 13. 02:32
 16/17 anonim ***** válasza:

🤣

2022. nov. 13. 09:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Az arab országok helyett akkor már inkább közép Afrika… ott keresve de lehet élhetőbb helyeket találni

Észak Koreában meg a kormányközeli elitnek nincs is rossz dolga…

2022. nov. 18. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!