Ha a migránsok annyira szörnyűek, akkor a nyugati országok mért választanak még mindig migrációpárti vezetőket?
Ja, már értem miért írtad ki a kérdést.
Válassz, miben segítsünk? Orbánozzunk veled egy jót, vagy migránsokat sajnálgassunk?
„Orbánozzunk veled egy jót, vagy migránsokat sajnálgassunk?"
Te nem érzékelsz némi ellentmondást a fidesz gyűlöletkampánya és a valóság között?
Egyébként az is egy orbánista hazugság, hogy aki nem az ő nótájukat fújja, az migránsokkal akarja telepaterolni az országot. Én nem gondolom, hogy egy migráns okvetlenül egy értéktelen ember, de ahányan Németországban meg Franciaországban vannak, annyi szerintem már egyelőre bőven elég lenne, és tényleg csodálkozom, hogy az ott élők még többet akarnak.
7-es: ami az agymosást illeti, ha az életedet egy bizonyos népcsoport megkeseríti, akkor nincs az az agymosás, hogy ne kívánd őket messzebbre, ezt tapasztalatból mondom.
Egyébként eleinte szükségük volt a migránsokra, hogy a piszkos munkát elvégezzék nekik, de most már jobban járnak velünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!