Azokban az országokban, ahol engedélyezték a melegházasságot, az LMBTQ-mozgalom elérte céljait, így nincs rá szükség. Megszűnt az ottani tevékenységük?
#10: "Az örökbefogadáson túl, a másik nevének felvétele nem automatikus, hanem egy sokkal bonyolultabb folyamat"
Horváthné Lompos József
#20: "Mert a hetero házasság mire jó? Az nem érdek? Fogjátok már fel, hogy melegek is csak ugyanazt akarják!"
Nincs károsabb a túlzásba vitt egyenlőségesdinél.
"Nincs károsabb a túlzásba vitt egyenlőségesdinél."
Igazábol a baloldalnál pont az egyenlőségesdi hiánya a probléma.
Hogy a fehérek fekete ellenes rasszizmusa probléma, de mondjuk a feketék fehér ellenes rasszizmusával nincsen bajuk.
Félre értesz 26-os.
Nem azt mondom hogy a baloldal követői ilyenek, hanem azt hogy a baloldal ilyen.
A politikai eszmék/vezetők és azoknak/nekik követői közt különbség van.
Vegyük mondjuk a Fideszt. Rasszista, "keresztény" párt. De nem minden követőjük az. Én pl. Muszlim vagyok.
Badarság! Az LMBTQ-ra sehol nincsen szükség! Soha nem is volt! A mozgalmat az hívta életre, hogy jó dolgukban (unalmukban) már nem tudnak mit követeljenek a normális emberektől. Nem elég, hogy abnormalitásukat jól tolerálja a társadalom, úgy akarnak élni mintha normálisak volnának.
Nekem feltűnt, hogy csak prominens személyek dicsekednek másságukkal, (mert nincsen félnivalójuk, nem rúgják ki őket) míg hétköznapi munkás emberek nem tűzik a mellükre a szivárványt ..Az LMBTQ egy teher a társadalomnak, főképpen , hogy annyi sokféle válsággal küzdenek a hétköznapi emberek, most még ettől a veszélyes mozgalomtól is félteniük kell befolyásolható gyerekeiket.majd egyszer hazajön a gyerek és azt követeli, hogy csináljunk belőle fiút, ő úgy érzi hogy csak kívül lány...
Lehet, hogy melegnek lenni nem betegség de az, hogy általában az ember két nemű és ez a két nem két formában nyilvánul meg azt jelenti, hogy az a normális! a másság legfeljebb tűrhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!