Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ezek szerint ezért nem akarják...

Ezek szerint ezért nem akarják Magyarországnak kifizetni az EU-s pénzeket?

Figyelt kérdés

Hogy helyette inkább a kontinens legkorruptabb országának adják?!......

[link]

2022. nov. 6. 21:34
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

#10 Mivel ők úgy sem válaszolnának, ezért kérdem tőled! :D

Én érzek egy kis álszentséget és kettős mércét az EU részéről!..

2022. nov. 6. 22:55
 12/28 anonim ***** válasza:
60%

Pontosan milyen segélyt nem kaptunk meg eddig egyébként, amire hivatkozol?

Legalábbis gondoltam m az Ukrajnának megszavazott segélyt nem más jellegű pénzekkel akarsz összehasonlítani ugye?

2022. nov. 6. 22:55
 13/28 anonim ***** válasza:
88%
11es kérdező nem biztos, lehet hogy válaszolnának viccen kívül, biztos van amúgy levelezési címük ahova uniós állampolgárok írhatnak. Hogy van ebben kettős mérce azt nemtudom, de az tény, hogy a jelenlegi kormánynak én sem adnék még a saját pénzemből sem ha nem lenne muszáj adózni, mert a jó ég tudja hova költik el. Nekem a legnagyobb bajom ezzel van, hogy mindegy ki van hatalmon nem ez a lényeg, hanem hogy a hatalmon lévő kormány minden egyes forinttal eltudjon számolni, nekem egy régi álmom lenne hogy ez pl megvalósuljon egyszer.
2022. nov. 6. 23:00
 14/28 anonim ***** válasza:
42%

#1 "Csak szólok, hogy az országok korrupciós listáján az oroszok rosszabbul állnak, korruptabbak, mint Ukrajna, szóval nem az ukránok a legkorruptabbak:"

Csak szólok, hogy ez NEM az országok korrupciós listája, hanem egy nagyon elfogult szervezet saját maga által is bevallottan szubjektív véleményeken alapuló listája. Ezért nem is az a neve hogy korrupciós index, hanem korrupció ÉRZETI index = corruption PERCEPTIONS index.

2022. nov. 6. 23:14
 15/28 anonim ***** válasza:
27%

#7 "Azért nemkapjuk meg a pénzeket mert egy EUs szervezet amely a korrupciót vizsgálja Magyaroszágon kiemelkedően rendellenes dolgokat tapasztalt, "

NEM? nem ezért nem kapjuk meg a pénzeket!

Ez a mese amit te benyaltál.

Semmiféle kirívó ügyet nem találtak a 4-es metró ügye óta, ahhoz meg pont semmi köze a jelenlegi kormányzatnak, hanem azoknak a politikusoknak akik próbálják megakadályozni a pénzek kifizetését.

A korrupciós ügyek kivizsgálására van szervezet és van eljárás. Az OLAF-nál vizsgált ügyekben jobban állunk az eu-s átlagnál. Azért kellett kutalálni ezt a jogállamisági mechanizmust, mert semmi konkrétummal nem tudták alátámasztani a Magyarország ellen folyó eljárásokat és sem a kötelezettség szegési eljárásokat nem tudták folytatni, sem a 6-os cikkely szerinti eljárást. Azokat is csak addig lehetett habosítani amíg elég volt egy hazug Sargentini jelentés. Amint konkrét ügyeket kellett volna elővenni, már nem tudtak semmit mondani és vége lett.

A lengyelek egy csapásra megjavultak és jogállam lettek amint beszálltak az oroszok elleni harcba, majd aztán még sem voltak már jogálam pár hónappal később, amikor ki kellett volna nekik fizetni a pénzüket.

Nincs meg a pénz. Ellopták.

keresd az ukránoknál, keresd Von der Leyen asszonynál aki sms-ben köt uniós vakcinabeszerzéseket és a többi fejesnél akik sorra buknak meg a valódi korrupciós ügyeikkel!

2022. nov. 6. 23:20
 16/28 anonim ***** válasza:
36%
15ös és ezekről tudsz hivatalos linket is küldeni pl. az OLAF oldaláról meg ilyenek mert ez mind szép és jó amiket írsz, csak a két szép szemedért ezt nemfogom elhinni neked.
2022. nov. 6. 23:27
 17/28 anonim ***** válasza:
51%
#16 Ne hidd el! Ott a gugli, a jó barátod, keress utána az elmúlt évtized történéseinek!
2022. nov. 6. 23:42
 18/28 anonim ***** válasza:
36%
Majd ha lesz több időm utána nézek, csak azért van jobb dolgom is, minthogy az Európai Anti Korrupciós Hivatal évtizedekre visszamenő vizsgálatait keresegéljem.
2022. nov. 6. 23:45
 19/28 anonim ***** válasza:
27%
#18 Akkor marad az hogy elhiszed nekem, mert én sem fogom ezt helyetted megtenni.
2022. nov. 6. 23:54
 20/28 anonim ***** válasza:
55%

"Semmiféle kirívó ügyet nem találtak a 4-es metró ügye óta"

Milyen ügy? Ejnye elvtárs, csak nem féknyúzt terjesztesz? Nem történt bűncselekmény, így Polt Petike független nyomozóirodája lezárta az eljárást.

[link]

2022. nov. 6. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!