Szeretném Magyarország teljes államadósságát kifizetni készpénzben. Kihez forduljak?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 14:41
2/13 anonim válasza:
hány kamion fogja vinni a pénzt?:D
3/13 anonim válasza:
Fordulj hozzám bizalommal. Hamarosan küldöm priviben a számlaszámot, ahova utalhatod a pénzt, én elintézem a többit. :D
4/13 anonim válasza:
Az IMF-hez.
Lehet, hogy közben, neked is ad egy kis, kölcsönt.
5/13 anonim válasza:
Ha van annyi pénzed, akkor arról az APEH is tudna. Ha mégsem, akkor a rendőrséghez fordulj, és működj együtt velük a nyomozásban. :D
7/13 anonim válasza:
A 67-es úton várhatsz rám dideregve :D
8/13 Iuventus ventus válasza:
Hozzám, bizalommal! Írj egy üzenetet, és küldöm a címet, hova küld a pénzt! De csak svájci frankban jó!
9/13 anonim válasza:
Én is az előttem szóló pártján állok. Nekem is küldheted. Én is el tudom tüntetni. Nincs az a pénz, eu-s támogatás,
nyugdíjmegtakarítás amit mi ne tudnánk nyomtalanul eltüntetni. Ez utóbbi pl: az adósság 14%-a volt. És csökkent 1%-al is?
10/13 anonim válasza:
Szerintem meg ezzel ne szórakozz. Itt mindenki szív emiatt a hülye adósság miatt, aligha van olyan magyar ember, akinek van pénze ezt kifizetni. Főleg nem kp-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!