Igaz, hogy Németországban 10 évet kapott egy nő azért, mert oroszpárti?
Egy megbízható forrást azért továbbra is dobhatna valaki..
Bár a GYK ilyen. Egyesek hírportálnak használják.
itt van az adás, szerintem érdemes megnézni amit elemeznek róla (kb 10 perc).
guglin próbáltam rákeresni, nem találtam semmit.
új törvényt fogadott el a német parlament, kibővíti a zsidó holokauszttagadás törvényt.
akik elemezték a műsorban mondták, és igazuk van, hogy miért nem vitte el szimplán a rendőség hogy zavarja a többit?
azt hiszem beszélnek arról is hogy ez megrendezett, hogy megmutassák az embereknek hogy mi lesz ha nem tetszésüket fejtik ki.
érdekes hogy oroszo-t köpködik hogy ha pl aki tüntet elviszik, elítélendő nyilván, erre kb ugyanez megy nyugatra is.
A leglényegesebb körülmény, hogy senki sem kapott 10 évet.
Még a belinkelt HírTV-s videó is csak azzal riogat, hogy 10 évet kapHAT.
de a törvénymódosítást elfogadták
ha már csak enyhe büntetést, pl pénzbüntetést kap valaki is elég szólásszabadság ellenes nem?
ha neked mondanák hogy 10 év börtönt kapHATSZ is megállna benned az ütő
mi az esély hogy pl a feltételes 10 év börtön egy mondjuk 100 eurós bírságra fokozódik le?
van valakinek adat arról hogy pl egy holokauszttagadó mit és mennyit kapott büntetésként? mert gondolom hasonló büntetésre számíthat
(de megjegyezném hogy egy megtörtént valamit tagadni nem észszerű,
a mostani háború meg hát sokszor elhangzik hogy usa orosz proxyháború
csak hát a narratívát kell mondani mert ha nem azt fújod akkor az ember konteós birka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!