Más is rühelli amerikát rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Épp hallgattam a rammstein amerika című számát, ez a szám nagyon jól bemutatja, hogy mennyire az USA csicskája az egész világ. Haragot kelt bennem az, ha belegondolok mennyire sunyi, ördögi módszerekkel tartják magukat a csúcson és kevertek és kevernek bele másokat a háborúkba, pl. most is tőlünk keletre. Az pedig már csak egy vicc, hogy egy demens öreget helyeznek ki a bábelnöküknek.2022. nov. 1. 18:35
21/28 anonim 

válasza:

Mi az a libero? Amit hordtok mindennap :D
22/28 anonim 

válasza:

20:07
A Fideszesek ? Mert azok vannak vagy a libero-ra vagy az LGBT.-re ráakadva ugye ugye 🎅🏻🎅🏻🎅🏻🏠🏠🏠
😂😂😂🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻
23/28 anonim 

válasza:

Gyerekek, ez a cicaharc amit ti összehoztok még csak nem is szórakoztató ezekkel az óvódás szintű beszólogatásokkal. Ha már muszáj egymást inzultálni, a magyar nyelv erre számtalan lehetőséget ad, erre ti valahogy a leggagyibb, legbénább módon próbáljátok elküldeni a másikat melegebb éghajlatra. Ennek még az is jobb lenne, ha egymás anyját szidnátok, annak legalább hagyománya van, de ezek az oltások eddig siralmasak...
24/28 anonim 

válasza:

A Rammstein tagjai nem annyira liberálisok, inkább NDK-nosztalgiában fürdő szélsőbalosok. Ez Flake könyvéből teljesen egyértelmű. De nem hinném, hogy bárhol elítélték volna Amerikát úgy en bloc, annál több eszük van.
25/28 anonim 

válasza:

Én se vagyok oda értük egyedül pár amcsi autó van amit ekdvelek, kb ennyi.
27/28 anonim 

válasza:

Ha már zene, akkor tudd meg, hogy az USA-ban nagyon sok jó zenekar van.
Én már csak ezért sem utálom őket.
28/28 anonim 

válasza:

Sok bűne van az USA-nak, de még mindig ezerszer jobbak mint az olyan féldiktatúrák mint Oroszország, Kína vagy Magyarország. Bidan pedig lehet hogy nem az USA történelmének legjobb elnöke, és tény hogy nem fiatal, de akkor is kevesebbet árt a bolygónak mint Putyin vagy az elődje, Trump... A legnagyobb baj a populista jobboldaliakkal van, ez szerintem kis hazánkon is jól látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!