Az Utrahang nevű youtube csatornát kik pénzelik szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 17:39
2/12 anonim válasza:
Elég magas a nézettsége, valószínűleg fizet már a youtube nekik.
Meg persze gondolom van mögötte adófizetői pénz is, ami a fidesz tol nekik.
Amúgy az újabban Király Tamásként futó debil mongoloid műsorvezető gyerekről érdemes tudni, hogy nem is olyan régen Cseszkó Tamás néven volt ismert, Hitgyülis ájtatos manó, és jogerősen elítélt pénzügyi csaló.
3/12 A kérdező kommentje:
Régebben én is szerettem mert voltak érdekes beszélgetések. Lehetett hallani véleményeket innen is és onnan is. Az utóbbi időben viszont eléggé egyoldalúvá vált a csatorna. Számomra úgy tűnik, hogy sok elemző nem szívesen vállalja már a megszólalást a felületükön. Valóban ekkora igény van erre a hallgatóság körében, hogy megéri így csinálni?
2022. okt. 30. 17:56
4/12 anonim válasza:
Hát látod, hogy van rá igény, a síkhülye NERtardok nagyon szeretik az ufókkal randizgató Spöttlétől meg a semmihez se értő, 1. imádom győrt 2. jöjjön el az előadásomra 3. minden lehetséges Nógráditól visszahallani a saját véleményüket.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni, hogy szándékos-e vagy csak egyszerűen elszúrták. Lehet hogy meg kellett volna kicsit válogatni a vendégeiket? Vagy szándékosan mentek el ennyire ebbe az irányba?
2022. okt. 30. 18:42
6/12 anonim válasza:
Mit szúrtak el? Van vagy 100 000 feliratkozójuk.
Erre van igény, nincs ezen semmi elszúrva.
7/12 anonim válasza:
Nógrádi, Spöttle, ki lehet találni könnyen, kik állnak mögötte.
8/12 anonim válasza:
Bogár László is, ordít a háttér.
9/12 A kérdező kommentje:
Az utóbbi időben már csak néhányszor hallgattam bele, de számomra már fájdalmas volt.
2022. okt. 30. 18:59
10/12 MDaniel98 válasza:
Az nekem sem tetszik, hogy nyíltan elmentek jobboldali irányba, sokkal jobb volt amikor gyakrabban hívtak meg a másik oldalról embereket, de a nézettségen nem látszik, tehát nem hiszem, hogy változtatnának rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!