Mi a véleményetek arról hogy Elon Musk elhozta a valódi szólásszabadságot?
Elon Musk megvette a Twittert,és visszaengedett minden kitiltott embert,illetve megígérte hogy elhozza a valódi szólásszabadságot.
Már a zsidó világuralom ellen felszólaló Kanye West is visszakerült a Twitterre.
Mi a véleményetek?
Breitbart mint forrás, na hiszen...
És ez a Kanye West nevű csepürágó milyen okból meghatározó személy?
Szóval a faszi attól meghatározó, hogy sokan követik mindenféle közösséginek mondott oldalakon?
Egy bizonyos típusú kretén bármit és bárkit követ mert pont annyi esze van amennyi kívülről látszik.
Semmit. Amerikában eddig is nagyobb szólásszabadsàg volt ilyen téren, mint az EU-ban. Pl legálisan létezik a mai napig a klu klux klàn is. Annyi változott, hogy ezt most a twitteren is lehet csinàlni.
Nekem ezzel annyi bajom van, hogy több kutatás is beigazolta, hogy a közösségi média mindkét oldalon tolja az extrém ötletek felé az embereket. Pl én olvasok telexet, aztán a fb igen cifra baloldali tartalmakkal traktál. Ha rákattintasz, akkor legközelebb még cifrább tartalmakat kínàl. Tehàt normàlis centralista jobb és bal oldali, embereket a kattintásokért, tehát pénzért cserébe radikalizàl. Most Elon Musk ezt teljesen szabadon engedte, de lássuk, hogy pénzért és nem azért, mert érdekli bárki szólásszabadsága. Majd ha lecseréli az algoritmust olyanra, ami nem profitot maximalizál, hanem mindenkinek mutat tartalmat mindkét oldalról, akkor talàn beszélhetünk arról, hogy tett valami jót is.
Akkor ennyi erővel miért jelentegettek a gyakorin más válaszokat, hogy ezt támogatjátok? Töröljék ki az itteni nektek nem tetsző kommenteket, de annak örültök, hogy visszaengedik a kitoltottakat twitteren? Érdekes logika ez nem?
Én magam is azt mondom, hogy vannak akiket ki kell tiltani, mert nem való egy helyre. A vadhajtások pl tiltást érdemelne, meg az origó is.
De attól még ha ennyire szólásszabadság pártiak vagytok, mért kell a modiknak ennyi kommentet kitörölniük? Vagy mért örülnétek, ha a vadhajtásokat kitiltanák? Hol itt a logika?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!