Az elmúlt tíz év során kitört a harmadik világháború, miután Izraelben a nacionalista szélsőjobb került hatalomra?
2012-ben közeledtünk a harmadik világháborúhoz: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
De azóta se értünk oda.
Nostradamus jóslatai, az Inka naptár, meg a mindig mindenen károgó "jövőbelátók" szerint a 3. Vh-nak már vagy 50x ki kellett volna törnie 😂
Szerencséjükre még egyszer sem történt meg - különben nem tudnák az okosságaikat hinteni az interneten, mert civilizáció az már nem igazán lenne.
Kedves Kérdező! Hogyan, milyen logika alapján jutottál el az izraeli választásoktól a 3. világháborúig? Megnyitottam a linket (na jó, nem olvastam végig minden hozzászólást), elolvastam a Népszabadság cikket (még emlékeztem is rá halványan így 10 év távlatából). Ebből hogyan következik a 3. világháború?
A kérdésedre válaszolva, nem, nem tört mi a 3. világháború az elmúlt 10 évben, és kizárólag attól nem is fog, hogy ki van hatalmon Izraelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!