Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az elmúlt tíz év során kitört...

Isti22 kérdése:

Az elmúlt tíz év során kitört a harmadik világháború, miután Izraelben a nacionalista szélsőjobb került hatalomra?

Figyelt kérdés

2012-ben közeledtünk a harmadik világháborúhoz: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

De azóta se értünk oda.

2022. okt. 26. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Igen.
2022. okt. 26. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
igen
2022. okt. 26. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:
30%

Nostradamus jóslatai, az Inka naptár, meg a mindig mindenen károgó "jövőbelátók" szerint a 3. Vh-nak már vagy 50x ki kellett volna törnie 😂

Szerencséjükre még egyszer sem történt meg - különben nem tudnák az okosságaikat hinteni az interneten, mert civilizáció az már nem igazán lenne.

2022. okt. 26. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező! Hogyan, milyen logika alapján jutottál el az izraeli választásoktól a 3. világháborúig? Megnyitottam a linket (na jó, nem olvastam végig minden hozzászólást), elolvastam a Népszabadság cikket (még emlékeztem is rá halványan így 10 év távlatából). Ebből hogyan következik a 3. világháború?

A kérdésedre válaszolva, nem, nem tört mi a 3. világháború az elmúlt 10 évben, és kizárólag attól nem is fog, hogy ki van hatalmon Izraelben.

2022. okt. 26. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Kitört? Miről maradtam le?
2022. okt. 27. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!