Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek aról hogy...

Mi a véleményetek aról hogy ukrajna hamis atomrakétát akar kilőni Csernobilra?

Figyelt kérdés

Ukrajna nyugati parancsra inkább mégsem készít piszkos bombát,de sugárzóvá tesznek egy orosz rakétát amit majd kilőnek Csernobil felé,hisz ott már úgyis sugárzik minden és az oroszokra fogják.

Ezzel akarja Ukrajna rávenni a világot hogy még több fegyvert küldjenek és hogy Amerika nyíltan beszálljon a csatába.

[link]

Mi a véleményetek?

2022. okt. 26. 20:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Elég ocsmány húzás ez
2022. okt. 26. 20:15
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Orosz hirek b+ egyetlen hiteles forrasuk sincs. Politicora hivatkoztak egyik cikkukben, megneztem a polticot es meg csak hasonlo cikk se volt a temarol. Szennylap a sok hulyenek.
2022. okt. 26. 20:15
 3/14 anonim ***** válasza:
32%

2.

Tehát ha megtörténne akkor is csak egy kamu lesz!

2022. okt. 26. 20:17
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

Elég szerencsétlenek az oroszok. A senkivelnembeszélő Sojgu már szombaton előállt ezzel, akkor is mindenki kiröhögte, mert a levegőbe beszélt. Erre ma előálltak a bizonyítékokkal amire egyből reagált a szlován nukleáris hulladékkezelő, hogy azok az ő 2010-ben készült képeik és csak szlovén, megfelelően tárolt hulladék van rajtuk.

Miért olyan g3c1buták még mindig az oroszok, hogy ugyanúgy hazudoznak a levegőbe, mint 70 éve? Miért égetik magukat? Miért gondolják, hogy azok akik azt sem hitték el amit kérdeznek azok majd most hinni fognak neki, úgy hogy nyilvánvalóan hazudnak? Mi lehet ezeknek a fejében ? :D

2022. okt. 26. 20:21
 5/14 anonim ***** válasza:
20%
Támogatom az ötletet
2022. okt. 26. 20:27
 6/14 anonim ***** válasza:
12%

Megéri fenntartani az ukránoknak a feszkót!

[link]

"Ha nincs 6000 dollárod, akkor akár meg is dögölhetsz. Ez a „módi” járja Ukrajnában"

2022. okt. 26. 20:27
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
Ott az a módi is járja, hogy ha orosz katonaként nem fizetsz be 10-15 000 rubelt a felettesednek akkor kint fogsz rohadni 3-4 hetet a fronton és nem visznek vissza a hátrébb lévő alaptáborba... :D
2022. okt. 26. 20:30
 8/14 A kérdező kommentje:
Na megérkezett a (még véletlenül sem Kijevből fizetett) Dzsoni.
2022. okt. 26. 20:33
 9/14 anonim ***** válasza:
69%

Hidd el, én lennék a legboldogabb ha nekem bárki is fizetne a gondolataimért. :D

Én csak leírtam a nap történéseit, ezért pénz jár? Átfutottam a híreket este és ezeket láttam.. :D

2022. okt. 26. 20:34
 10/14 anonim ***** válasza:
4%

8.

Hát igen mondani lehet akármit,de Én alátamasztom mindig amit irok

2022. okt. 26. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!