Oroszország SOS megbeszélést tartott a NATO-val, szerintük Ukrajna nukleáris atomot fog bevetni Herszonban. Ez egy jel is lehet arra, hogy küszöbön az atom bevetése az oroszoktól?
1. Piszkos bombát csak az oroszok tudnak gyártani.
2. Igen "valószínű", hogy Ukrajna a saját területén ilyesmivel dobálózzon.
Putler-maffiarezsimje ismét hazudik.
Nem tudom, de ez azért mindenenesetre komoly helyzet, hogy Sojgu SOS-ben 3 ellenséges ország védelmi miniszterét is felhívja.
Az is egy komoly eszkalációra utal, hogy Ben Wallace, a brit védelmi miniszter rendkívüli látogatáson volt az USA-ban.
Az is, hogy az USA 80 év óta először küldte Európába a 101-es légiszállítású hadosztályt, méghozzá Romániába, közvetlenül az ukrán határ mellé, és deklaráltan nem gyakorlati céllal.
Nem biztos, hogy atom lesz belőle, de az simán benne van, hogy a Nova Kahovkai gátat tényleg felrobbantják.
Ami nem csak azért k-rva nagy baj, mert elárasztja tőle nyugatra és délre a vidéket, és emberek százezreinek otthonát, hanem mert Dnyeperen, gáttól feljebb van ugye Enerhodar és az atomerőmű, és ha a gát által felduzzasztott folyó vízszintje a felső szakaszon lecsökken, akkor az atomerőmű hűtése is veszélybe kerülhet.
3-as!
Reggel van még és igen, félreírtam, de szerintem így is teljesen érthető a kérdésem. Ha érdemben nem tudsz hozzászólni a témához miért kötözködsz?
09:02: és a Nova Kahovkai gát felrobbantása is kinek áll a leginkább érdekében? Ki képes egyáltalán a jelenlegi helyzetben megtenni?
Pontosan. Putyin maffirarezsimje.
Aki az 5öst választ leszavazta, elmondaná, hogy miért?
Mert pusztán tényközlés, ami ott le van írva.
8-as!
Jó kérdés, minden állítása igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!