Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Még mindig azt hiszik a...

Még mindig azt hiszik a jobberek, hogy a szankciókkal jól jár Oroszország?

Figyelt kérdés

[link]

Feketén-fehéren itt vannak az adatok, ez nem vélemény, meg ideológiai kérdés, hanem tény.

2022. okt. 24. 08:15
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
0%

"Ezen az oldalon két típus van:

Vadhajtásos, mif@szánkos kretén,

Meg a propagáló fideszes."

39es...te melyik vagy?:))

2022. okt. 24. 10:21
 42/51 anonim ***** válasza:
23%

Szíjártó is megmondta a külügy miniszterek találkozóján, csak Magyarország képviseli a békét egyedül a Fidesz békepárti az egész NATOban.

Tudod mi volt ezen a találkozón, az összes NATO tagország vállalta, Mo.-t kivéve ,hogy ukrán katonákat képez ki, egyedül mi nem szállítunk fegyvert.

Mi magyarok azt szeretnénk, hogy az Oroszo. végre szomszédunk legyen, elfoglalják Ukrajnát, egyedül mi vagyunk ilyen békepártiak, a többiek meg háborúpártiak.

Putyin védi az emberi életet, míg Brüsszelben nemi átalakítóműtétek vannak, melegfelvonulást, lmbtq. El lehet dönteni nemzeti, konzervatív, keresztény rendszert a putyinit akarjuk, vagy a brüsszelit.

Mégis mi a magyarázata, hogy a magyarok 70%a inkább az oroszoknál élnek, mint a brüsszelieknél?

2022. okt. 24. 10:26
 43/51 anonim ***** válasza:
77%

"Mégis mi a magyarázata, hogy a magyarok 70%a inkább az oroszoknál élnek, mint a brüsszelieknél?"

Inkább csak a fideszesek 70%-a. A fideszesek nem egyenlők a magyarokkal, őket a fideszpropaganda agymosása meghülyítette.

2022. okt. 24. 10:37
 44/51 anonim ***** válasza:
63%

Én voltam Moszkvában, még a covid előtt és onnan mentünk Szentpétervárra autóval, hát köszönöm, de nekem annyi elég volt Oroszországból.

20 km-et jössz ki a városból -ami egyékbént egy rohadt nagy felfújt lufi és olyan társadalmi armageddon van ott, amit leirni is nehéz-, és visszamész 100 évet az időben, olyan házakban laknak emberek, hogy Borsod szó szerint luxusnak néz ki mellette! Akit érdekel, én ajánlom neki, hogy nézze meg magának, mert Európában ilyet nem lát, az tuti!

2022. okt. 24. 10:42
 45/51 anonim ***** válasza:
0%
Igen.Jól járnak.Az én tényfeltáró gazdasági kimztatásaim azt bizonyítják.
2022. okt. 24. 10:49
 46/51 anonim ***** válasza:
35%

33: "az orosz katonák meg hűtőtől kezdve a mosógépen át az autókig mindent lopnak haza"

ki is mondta ezt? :D

ursula aki ellen korrupciós per indul vakcinamutyizásért? xD

mindkét félnek szívás, más országban is tüntetnek.

ne higgye senki se azt hogy az eus statisztikák 100%ban pontosak, mindkét fél kozmetikázza azt.

2022. okt. 24. 11:11
 47/51 anonim ***** válasza:
71%

Tényleg nem értem, hogy aki szerint ennyire szörnyű az EU, az minek van itt? Tengernyi ország van, ahol nincs EU, lehet oda menni. Jah hogy ott sem emberi jogok, sem gazdaság nincs, és nyilvános károgásért még le is csuknak, igen, az már annyira nem jó. De azért élvezi itthon azt a tízezernyi milliárdot, amit az EU-tól kapott. :D Szánalmas, primitív képmutató bagázs.

Inkább marad itt károgni. Igaz egy épeszű könyvet képtelen elolvasni az EU-ról, hogy tájékozódjon, inkább álhíreket olvas, amik arra alkalmasak, hogy a kormányzat palástolja a hibáit, az EU-ra kenve. :D

2022. okt. 24. 12:54
 48/51 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy kik azok a jobberek?:) Mert valahogy a libsit sose értitek..
2022. okt. 24. 14:56
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

47#

Öcsi!!Én előbb voltam itt mint az Eu-d!!Es akkor is megéltem!!

Nélküle is!Ugyhogy nem nekem kell innen elhúzni!!Azok húzzonak a bús pitcsába,akik belepofáznak az életembe!!

Akik megszabják mikor mit csináljak meg kiket kell elfogadnom meg szeretnem!!Na azok takarodjanak és csinálják ezt valahol máshol!!Nekem teljesen jó ahol vagyok!!

2022. okt. 24. 15:07
 50/51 anonim ***** válasza:
50%

49:

Papa, annyit voltál a kocsmában, hogy írni is elfelejtettél? Mi ez? Magyar nyelv esetleg?

Nekem senki nem mondja meg mit csináljak. Egy országban élünk? Vagy képzelődsz?

2022. okt. 24. 17:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!